Ekat harkat ja iso kiitos!

Aloitimme bändin kanssa harjoittelun ja valmistautumisen Kipinöitä varten, oli hieno taas nähdä noita mahtavia ukkoja ja soittaa uusia lauluja, tuntui tuoreelta ja fiilis oli sellainen että nämä tulevat soimaan komeasti! Soittamisen lomassa käytiin filosofis-musiikillisia keskusteluja puoliaikojen luonteesta ja niihin liittyvistä soittolista-, yms. ratkaisuista. Kaikkia lauluja, joita haluaisin kiertueella esittää, ei voi mahduttaa mukaan, ja sehän tuottaa vähän päänvaivaa.

On muuten ollut juhlavaa viime päivinä olla uuden levyn julkaissut artisti, niin hienoa palautetta albumista on tullut heti tuoreeltaan. On kuulemma aika monen mielestä paras levyni. Itse ajattelin sitä tehdessä, että sellainen tästä saattaa tulla. Nyt uskon että tuli. Niin että se iso kiitos tuolla otsikossa viittaa siihen kuinka onnellinen olen palautteenne määrästä ja laadusta. Mutta sen kai arvasittekin. Täältä tähän.

5 thoughts on “Ekat harkat ja iso kiitos!

 1. Marjo Haikonen says:

  Kerta toisensa jälkeen uusi levysi kuulostaa paremmalta ja paremmalta!!
  Etenkin biisi ”Jossain täällä” iski tänään tajuntaani kuunnellen sitä kyynel silmässä!
  Ihana!
  Jaksamista Juhalle ja bändille kiertuevalmisteluihin!

 2. jenni says:

  Levyä oli kyllä jo odotettu kauan, mutta täytti kyllä kaikki odotukset :)
  Erilainen kuin edellinen levy, mutta silti Juha osaa aina vain yllättää iloisesti :)

 3. Kaija Hakkarainen says:

  Kiitos Juha muusikistasi! Olen kotitoimistossa ja kuuntelen uutta levyäsi, sanat ovat auki aina ao. kappaleen kohdalta. Sinun kappaleissasi sanat ovat tärkeitä ja osuvia. Ne ovat niin totta ja oikeita. Ja se fiilis mikä muusikistasi välittyy, ah, maailma on taas jonkun aikaa hyvä!

 4. Raine Äyräväinen says:

  Kiitos mieleenpainuvasta Himos-keikasta pe 9.3. Oli mukava isä-poikailta.
  PS. Olisi kiva saada lisää faktaa soittajista.

Vastaa