Huippua, Vantaa ja Tampere!

Olipa (taas) hienot keikat, kiitämme jälleen! Uusi bändi on juuri niin hyvä kuin osasin toivoa, ja kun keikkoja tehdään kesällä reippaasti, homma paranee entisestään. Ensi viikonloppuna Jyväskylä, sitten keräämme voimia ja kesään! Vilpittömästi ja aivan fiiliksissä teidän. JT

4 thoughts on “Huippua, Vantaa ja Tampere!

 1. Tuusulan tyttö says:

  Iso kiitos Juhalle ja bändille huipusta keikasta Vantaalla! Mahtavaa nähdä ja kuulla musiikin voima. Sillä mennään eteenpäin, ihanan lämpöistä ja rentouttavaa kesää toivoen.. : )

 2. Utelias says:

  Hei!

  En ole vielä päässyt kuulemaan uuden bändin soitantaa ja ohi on mennyt, että keitähän mahtaa uudet pojat olla? Keikkakalenteria on kyllä ilo lukea, kun etelä-pohjanmaa on hyvin kartalla:) Kiitos siitä! Lataa akut hyväksi, kesällä ollaan kuulolla. Iloa ja lämpöä;D

 3. Juha Tapio says:

  Uudet pojat: Kalle Torniainen (rummut), Ako Kiiski (basso), Riku Karvonen (kitara), Joonas Kasurinen (koskettimet). Toimii!

 4. Elina says:

  Hienoa, kuulostaa vakuuttavalta!! Sunnuntaina 10.6 arvioidaan toimivuutta:) ja jos toivoa saa niin olisi mukava kuulla Kultahippu. Kas kun poikani on vakuuttunut, että ”kantaa pahvimiekkaa” kohta on kirjoitettu hänestä;D Näit hänet jokunen vuosi sitten Ylistaron Joutopäivämarkkinoiden keikalla miekka kädessä:):)

Vastaa