Kevään keikkakalenteri julkistettu!

Kipinöiden lisäksi soitto soi pitkin kevättä monessakin niemessä ja notkelmassa, katsokaa vaikka:

29.2. Levi, Hullu Poro Areena.

1.3. Ylläs, Taiga.

2.3. Ruka, Piste.

3.3. Oulu, Tähti.

9.3. Jämsä, Himos Areena.

10.3. Joensuu, Hotelli Karelia.

13.-25.3. Kipinöitä-konserttikiertue.

30.3. Kuopio, Rauhalahti.

31.3. Pudasjärvi, Hotelli Iso-Syöte.

14.4. Kouvola, Mulligans.

27.4. Joensuu, Carelia-sali, Juha kaupunginorkesterin solistina.

28.4. Nurmes, Nurmeshovi.

30.4. Kankaanpää.

4.5. Vantaa, Sokos Hotel Vantaa.

5.5. Tampere, Tampere-Areena.

12.5. Jyväskylä, Likkojen lenkki.

Tarkemmat tiedot, mahdolliset lisäykset ja muutokset ilmaantuvat kotisivujen keikkakalenteriin jota kannattaa tsekata aina silloin tällöin. Nähdään!

2 thoughts on “Kevään keikkakalenteri julkistettu!

  1. Mikaela says:

    Juha, lämmin kiitos kauniista musiikistasi. Asun ulkomailla ja soitan usein levyjäsi -minulle on tärkeää että kotonamme soi suomalaista musiikkia. Kappaleesi ovat upeita, sanoitukset herkkiä ja melodiat kauniita. Omat vanhempani siellä koto-Suomessa ovat suuria fanejasi, myös pikkupoikani sekä pieni prinsessani tykkäävät lauluistasi. Fanitamme siis kolmessa polvessa :) Englantilainen mieheni kuuntelee musiikkiasi mielellään ja toisinaan kyselee sanojen merkitystä. Haaveenani on päästä joskus keikallesi… Oikein hyvää vuoden alkua Sinulle.

    With love, Mikaela

  2. Kristen Hirvonen says:

    Hei Juha.

    Täytyy sanoa että uusin levysi on yksi parhaista ellei jopa paras. Lähellä se on kyllä. Kappaleesi ovat erittäin koskettavia ja puhuttelevia. Tällä levyllä mielestäni jopa enemmän kuin aikaisemmin. Levylläsi on monta hyvää kappaletta, mutta yksi nousee ehdottomasti ylitse muiden. Sitä e valitettavasti radiosta kuule, mutta onneksi on levy :D Saatan kappale on erittäin hienosti tehty melodisesti, mutta ne sanat jotka siinä on ei voi tehdä kuin Suomen yksi parhaista sanottajista, Eli sinä. Kappaleella on ollut suuri merkitys myös omassa elämässäni. Kiitos sinulle ja jatka samalla innolla ja muista nauttia tästä hetkestä.

Vastaa