Korsk ja hörh.

Tänään päästetään orhi lopullisesti pilttuustaan laitumelle kun kiertue starttaa toden teolla! Lappeenranta, Hämeenlinna, Kuopio ja muut siitä eteenpäin, nähdään kohta!

14 thoughts on “Korsk ja hörh.

 1. Marjo Haikonen says:

  Tasan kaksi viikkoa ja sitten näemme ja kuulemme Lohjalla:)) Hyviä fiiliksiä ja jaksamista kiertueelle:)

 2. Kristiina says:

  Suurkiitos eilisestä Hämeenlinnan Verkatehtaan Kipinöitä! -konsertista, ”Juha ja Pojat”!
  Oli todella upeaa olla tyttäreni kanssa osallisena tällaisessa musiikkielämyksessä: vahvassa ja kokonaisessa. Hyvää konserttikiertuematkaa!

 3. Heidi ja Tuomas (Tampere) says:

  Mahtava Verkatehtaan keikka!! ISO KIITOS!!

 4. Paula says:

  Homma on hallussa edelleen, ”Juha ja pojat”. Kuopiossa fiilis aivan käsinkosketeltavissa ja tunnelma vähintäänkin katossa, kiitos. Ei turhaan varattu lippuja jo kesällä… :D

 5. Anne says:

  Lämmin KIITOS aivan ihanasta Kuopion ”KIPINÖITÄ” konsertista perjantaina 4.11-11. Konsertista huokui samalla levollisuus ja valtaisa ilo…uusi levy on taas niin RAUTAINEN annos voimaa. Sanoissasi on taas niin paljon sitä hyvää,jonka kautta minä ainakin voimaannun ja tunnen,että jaksan taas taaplata tätä arkea eteenpäin. Olet terapeutti!! Voimia kiertueelle ja terveisiä pojille! Tulkaa pian taas Kuopioon päin.
  Terveisin Anne

 6. Mika says:

  Mielenkiintoista kuulla lauluasi ja nähdä esiintymistäsi livenä tulevana perjantaina. Edellisistä kuulemistani live-vedoista onkin reilu 17 vuotta aikaa. Toivottavasti muistan perjantaina ottaa silloin -94 kuvaamaani materiaalia mukaan annettavaksi. :-)

 7. Kari says:

  Kiitos Järvenpään konsertista.Edellisetä oli melkein kolme vuotta ja homma näyttää paranevan vuosi vuodelta.Mahtavat esiintymisvalotekniikka. Sydänmelliset kiitokset sinulle ja koko yhtyeelle.Toivottavasti näemme joskus uudelleen

 8. Pirjo says:

  Kiitos tunnelmallisesta konsertistanne Järvenpää-talolla 9.11! Marraskuisen työviikon keskellä mieli sai levätä ja teistä säteilevä kipinöinti antoi voimaa arkiseen taivallukseen. Puhuit, Juha, konsertissa mm. laulunteosta ja siitä, miten tekstin muotoutuminen antaa joskus kauankin odottaa itseään. Rustaan joskus itsekin runoja ja kertomasi tuntui hyvin tutulta. Toisinaan aihe pyörii mielessä pitkään, mutta tavuakaan ei tule paperille, ja sitten taas yllättäen runo koputtaa ikkunaan ja on löydettävä äkkiä paperinpala ja kynä, ennenkuin sanat ja tunnelma karkaavat.

  Uusi levynne on mahtava, täynnä koskettavia ja kauniita sanoituksia ja sävelmiä!

  Hyvää konserttikiertueen jatkoa ja sen jälkeen Rauhallista Joulua rakkaidenne parissa!

  Toivottaa Pirjo

 9. Katja says:

  Suuri kiitos Oulun konsertista! Avausbiisi ei olisi voinut olla paremmin valittu, ehdoton suosikkini uudelta levyltäsi. Kiitos myös siitä, että saimme kuulla Pettävällä jäällä -kappaleen, jossa on äärimmäisen koskettavat sanat, kuten niin monessa muussakin kappaleessasi. Kaltaisiasi lauluntekijöitä saisi olla Suomessa enemmän. Kaikkea hyvää sinulle!

 10. Marjo Haikonen says:

  Kiitos Juhalle ja bändille Lohjan keikasta!! Oli aivan mahtavaa ja juuri niin ihanaa kuin odotimmekin! Milla-tyttäremme on onnensa kukkuloilla kun pääsi kuvaan kanssasi ja sai nimmarin! Ja isäntäkin tykkäs vaikkei se sitä ääneen sanokaan :)

 11. Maija says:

  Kiitos Juha Lohjan keikasta. Kävinkin kanssasi juttelemassa jälkeenpäin, mutta liikutukseltani en saanut kaikkea sanottua. Veljeni sairastuttua olimme koko perhe siskoni luona kun veljeni leikattiin. Epätoivon hetkillä musiikkisi antoi toivoa ja auttoi jaksamaan. Siinä taloudessa ei muuta musiikkia kuunneltukaan niinä aikoina :) Sitkeästä Sydämestä tuli veljeni biisi ja olin ikionnellinen että soititte sen encorena Lohjalla. Veljeni leikkaus muuten onnistui erinomaisesti ja tilanne on tällä hetkellä vakaa, sädehoidot alkoivat Lohjan konserttipäivänä. Erityiskiitos vielä ja siunausta elämääsi.

 12. Asta says:

  Hei!
  Kaunis kiitos Lohjan konsertista! Mahtavaa,että sain kuulla näin livenä
  Vuodet vieriä saa ja tietysti monta muuta ihanaa ja koskettavaa biisiäsi. Hyvää jatkoa sinulle ja bändillesi,sekä voimia.

 13. Lea says:

  SUURKIITOS Juha ja pojat MAHTAVASTA konsertista Jyväskylässä vaikka sitä toivomaani kappaletta ei tullutkaan… kyllä taas jaksaa tarpoa tässä syksyn pimeydessä…musiikistasi saa voimaa, kiitos.
  Hyvää kiertueen jatkoa!

 14. Kati says:

  Vilpitön kiitos Juhalle ja köriläille Kuusankosken konsertista!
  Erityisesti kappale Kaunis ihminen yllätti minut. Kyseinen laulu ei ole ennen puhutellut tällä tavoin, ei edes kuulunut ”suosikkeihin”. Nyt sain siitä todellisen tunnelatauksen, kolahti kyllä syvälle sieluun. Teen itse vanhustyötä ja konserttipäivänä kuulin myös hyviä uutisia koskien tyttäreni terveyttä. Siinä laulussa olikin sitten kaikki tunteet puettu sanoiksi. KIITOS!

Vastaa