Ville teroitti kynän.

Tuottaja Ville Riippa on kunnostautunut ennenkin jousistemmojen kirjoittajana ja teki sen taas. Herran kynästä pulpahti kolmeen kappaleeseen orkesterille nuotit viime yönä, ja tänään ne soitettiin talteen. Komeaa ja juhlavaa, sellaista musaa tälle levylle tallentuu paljonkin. Käytännössä kaikki laulut ja soitot on nyt tallessa (joistakin biisestä tosin kaksi lauluversiota, kun eräs lauluntekijä ei osaa päättää vielä minkälaisen tekstin lauluun tahtoo, tai jos osaakin, niin ei ole vielä varma onko teksti valmis…), heinäkuun puolivälin jälkeen palataan studioon ja ruvetaan miksaamaan levyä valmiiksi. Tästä eteenpäin joka keikalla tullaan kuulemaan vähintään yksi uusi kappale, tulkaa ihmettelemään kun me yritämme ihmetellä että mites nää toimis livenä!

4 thoughts on “Ville teroitti kynän.

 1. :) says:

  Olen aivan sanaton… Niin koskettavat, kauniit ja rehelliset ovat laulujesi sanat. Kauneimpia lauluja, mitä olen kuullut pitkään aikaan. Kiitos tästä. Pettävällä jäällä…

 2. Raisa Lepikkö says:

  Olin eilen kuuntelemassa konserttiassa Rovaniemellä Jutajaisissa. Kyllä vain toimii, kaikki. Olit uskomattoman hyvä. Ja uusin levy, se ostetaan heti, kun se tulee hyllyihin.

  Kiitos, teit lähtemättömän vaikutuksen.

 3. Markoboy says:

  Kuulostaa vähintäänkin lupaavalle =)
  Ihan varmasti me fanit tulemme sankoin joukoin ihmettelemään Suurenmoisia biisejäsi! Jos en kesällä pääse yhteenkään ”souviisi” niin viimeistään Mikaelissa 5.11.
  c u …
  Elämä voittaa albumi piti kans tilata jo. No, onpahan jotain mitä odottaa… =)
  (tai onhan tuo kesälomakin vielä vasta tulossa)

 4. Ylisateenkaaren says:

  Hienoja uusia biisejä!
  Itse olen onnellisesti päässyt kuulemaan jo ainakin biisit Voima ja ihme, En mitään en ketään ja biisin jota mä kutsun nimellä ”Joskus jokainen”.
  Hyvältä kuulostaa!

  Siunausta viimeistelyyn! :)

  Pia

Vastaa