Voi tätä riemua!

Olipa makiat keikat viime viikolla, kiitos kaikille! Ilonpito jatkuu tänään Tampereella, ja lystiä jatkuu koko kesä vähän joka puolella, tervetuloa mukaan!

4 thoughts on “Voi tätä riemua!

 1. Satu says:

  Kiitos eilisestä keikasta Tampereella! Oli ehdottomasti kaiken vaivan arvoinen. Loistavaa! ”Kilometreillä näillä ei enää sais hullaantua…” Mutta ei sitä muutakaan voi, niimpal oli mahtavaa :)

 2. Minna Laiho says:

  Rääkkylän kihauksessa upea konsertti! Kiitos miljoonasti. Olet ehdottomasti Suomen paras artisti, laulusi koskettavat ehdottomasti syvimmin! Jatka musiikin tekemistä aina!

 3. Laura says:

  Tutustuin keikkalistaan, mutta harmikseni huomasin, että mistään ei löydy Kuopiota… :(( Iso harmi! Konserteista lähin on Pieksämäki, mutta sekin harmillisen kaukana. Eiks Musiikkikeskus kuitenkin oo vertaansa vailla keikkapaikkana mahtavan akustiikkansa takia…? ;) Kai kirjaa kuitenkin saa kirjakaupoista, hope so.

 4. Laura says:

  Paikallislehdessä ollut kirjoitus:
  Juha Tapio laulatti, nauratti ja itketti
  Suurimmat odotukset oli varmasti ladattu illan pääesiintyjän, laulaja-lauluntekijä Juha Tapion varalle. Ihmiset kerääntyivät jo hyvissä ajoin päälavan eteen istumaan ja odottamaan, mikä myöhemmin osoittautui varsin hyväksi ideaksi. Tori nimittäin täyttyi yleisömassasta ja eturiviin ei keikan alkuvaiheessa ollut enää toivoakaan päästä. Tiuhaan radiosoittoakin saanut artisti houkutteli torin täyteen kaikenikäistä väkeä. Paikalla oli perheitä pienine lapsineen, nuorisoa ja varttuneempaa väkeä. Moni selvästi fanitti artistia, sillä moni muisti kappaleiden sanat ulkoa ja tahtiakin taputettiin ilman eri kehoitusta. Toisinaan Juha Tapion näkee pelkistetyllä mies- ja kitara keikalla, mutta Siilinjärvellä mukana oli koko bändi. Meno oli sen mukainen. Yleisössä tanssittiin muusikkojen rokatessa ja vilpittömän hyväntuulisesti esiintynyt artisti kiitteli yleisöä useaan otteeseen. Keikan aikana ehdittiin kuulla kooste niin uutta kuin vanhaakin tuotantoa. Alunperin ohjelmassa oli varattu Juha Tapiolle reilu tunti aikaa, mutta bändin soitto venähti lopulta puolitoistatuntiseksi. Se ei tosin yleisöä haitannut, päinvastoin. Kaunis sää, taivaalla lentelevät linnut ja tunnelmallinen musiikki herättivät monenlaisia tunteita. Kappaleiden välillä Tapio jutusteli ja vitsaili, mikä kirvoitti yleisössä monet naurut. Hän kertoi kappaleiden synnystä ja muusikon työstään. Juha Tapion sanoituksista kuuluu niin arjen karheus kuin sen kauneuskin. Ehkä juuri siksi niin moni kappale kirvoitti kyyneleet kuuntelijoiden silmiin. Lahjaksi bändi sai esiintymisensä päätteeksi ruusut, itikanpönttöjä ja Siilifolk- mukin. Yleisö kiitti raikuvin suosionosoituksin, jotka kajautettiin seisaaltaan.
  -Uutis-Jousi, 8.7.-12 M. Kivineva-

Vastaa