Ylihuomenna Kipinöi!

Perjantai-iltana Kipinöitä-kiertue vihdoin alkaa! Harjotukset on pidetty, uudet kielet kitaraan vaihdettu, laulujen järjestystä mietitty, toiveita otettu vastaan, pohdittu niitä ja otettu vielä lisää toiveita vastaan… Tänään viimeinen palaveri tekniikan kanssa, perjantai-aamuna Tampereelle ja juhlat pystyyn!

Liput kiertueelle ja Hyvä voittaa-albumi ovat löytäneet itselleen omistajia loistavalla tahdilla, tästä suuri kiitos, upeaa lähteä tien päälle ja tavata teitä tulevan kuukauden aikana!

7 thoughts on “Ylihuomenna Kipinöi!

 1. Tuula Turunen says:

  Ei kun täysillä reissuun..Jäämme odottamaan Savonlinnan-konserttia <3

 2. Anne Vehmas says:

  Ihanaa :) Perjantaina nähdään ja kuullaan :)) Täällä jo kovasti odotellaan :))
  Ja innolla odotan jo uuden levyn suosikki Jossain täällä -biisiä :)) se on vaan niin IHANA :)) Aina menee kylmiä väreitä kun sen kipaleen kuulee :)))
  Nähdään :)) <3

 3. Marjo Haikonen says:

  Kyllä on odotettukin, ja pian odotus palkitaan, Lohjalla nähdään! Tsemppiä perjantain avauskonserttiin Tampereelle! Olet Juha paras:)

 4. Silja Korkeamäki says:

  Lahdessa tavataan! Eikun tsemppiä Tampereelle :)

 5. Anne says:

  Olin ensimmäisen kerran kuulemassa sinua livenä viime joulun alla nilsiän kirkossa. Tunnelataus pysyi toista viikkoa, mahtava, sanoinkuvaamattoman koskettava, lämmin… Kuopion konserttiin on liput odottamassa <3

 6. pihla says:

  Kiitos ihanasta konsertista.
  Ihanat biisivalinnat, vanhat laulut on vaan niin ihania ja uudet muistuttaa kuinka hyvä oletkaan siinä mitä teet! Kiitos!
  Ensi vuonna taas!

  Vuodet vieriä saa <3

 7. Tarja Lyytikäinen says:

  Kiitos suurenmoisesta konsertissa Mikkelissä! Ilta oli huikaiseva. Kaikki ne ihanat laulut… Illan viimeinen laulu, Ohikiitävää kruunasi koko illan.
  Kiitos Juha ja Pojat?

Vastaa