10 uutta laulua kasetilla!

Studiossa unelmaryhmä: Joonas Kasurinen, Mikko Kosonen, Kalle Torniainen, Lenni-Kalle Taipale, Ako Kiiski, Riku Karvonen sekä tuottaja Eppu Kosonen. En halua hehkutella turhia, mutta huippumatskua, ja uudistunutta sellaista myös, on tekeillä.

9 thoughts on “10 uutta laulua kasetilla!

 1. Emma Jussila says:

  Moi! Toivottavasti tulee upeita kappaleita. Tarvittais jo uus levy, kun vanhat on kuunneltu lähes puhki. Jokaikinen ilta kuuntelen levyäsi ja aika usein nukahdan sen tahdissa! Kiitos loistavista kappaleista.

 2. Linda says:

  Hei kuules, saako udella että tuleeko uudelle levylle se pidä sydämestäs huolta biisi? Kylmät väreet tulee aina ku mietin sitä biisiä, vedit sen Maata Näkyvissä :-) aivan mainiota musiikkia teet, siunausta kesään!

 3. Juha Tapio says:

  Saa udella! Kyllä se äänitetty on, kaiken kaikkiaan biisejä tehdään levylle kaikkiaan 13, ja joku niistä pudotetaanvielä pois, joten saas nähdä miten tuon biisin käy…

 4. Eija says:

  Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku! No, varmasti tulee Huippuhyvä – loistoainekset Sulla aina!! Mitähän olet tällä kertaa kehitellyt :) aina yhtä jännää..

  Ikävä jo keikoillesi. Haaveissa päästä Ristiinaan mukaan, toivottavasti onnistuu. Nuorimmaisen sairastumisen vuoksi viime talvena irtiotot arjesta jäi tosi vähiin..

  Voimia ja Onnenhetkiä Kaikkeen!!

 5. Leena says:

  Onko Voima & ihme mukana uuden levyn suunnitelmilla? Toivottavasti sitä pääsee kuulemaan vielä keikoillakin. Hyvää keikka- ja levyntekokesää!

 6. KATJA says:

  Toivottavasti levylle löytäs tiensä myös Vie minut voimaan ja ihmeeseen…

 7. Juha Tapio says:

  Ei oo tällä hetkellä kaavailuissa mukana kun parempia biisejä on tarjolla…

 8. Juha Tapio says:

  Ei ole suunnitelmissa tähän kokonaisuuteen, mutta et ole ainoa joka sen biisin perään on kysellyt, ja siksi en ole hylännyt sitä lopullisesti. Katsotaan ja ennen kaikkea kuunnellaan…

Vastaa