100 päivää jäähalliin!

Suunnittelen ja lasken päiviä kuin ennen joulua lapsena… Jotain muutakin syksyn aikana tapahtunee, lisää tietoa lähiaikoina. Mahtavaa torstaita!

image

15 thoughts on “100 päivää jäähalliin!

 1. Jaana Hottinen says:

  Liput tilattu huomiseen Joensuun kesäkiertueelle Ilosaareen . Tervetuloa!

 2. Aimo Arvola says:

  Hei,
  Loistava keikka Rovaniemellä Simerockissa

 3. Pia says:

  Siitä tulee niin upeeta!!! Hei, ihan rauhassa voit venyttää keikan pituutta sinne lähemmäs kolmea tuntia erään tuntemamme New Jerseyläisen papan tyyliin ?. Kyllä me jaksetaan kuunnella, usko pois!

 4. Juha Tapio says:

  Saattaa olla että ihan pari tuntia ei tuohon iltaan riitä, saapa sitten nähä että ylletäänkö ihan Asbury Parkin vaarin lukemiin, mutta tuhti paketti on tulossa!

 5. Tiina says:

  Moi moi! Huomenna nähdään!!!!! Miten sitä malttaa odottaa huomiseen!!! Tulen töistä suoraan Levy-Eskoille!!! Keritäänkö vaihtaa muutama sananen? Sua odotetaan täällä jo kovasti,mie ja miun ihana ystävä! Huomenna on bileet!!! ?

 6. Tiina says:

  Mulla on tehtävä,johon tarviin Siun apuasi.Meidän rumpali poika antaa mulle mukaan rumpukapulansa ja pyysi välittämään tiedon,että tahtoisi niihin Siun ja Kallen nimmarit. pyysi kysymään onnistuuko. :)

 7. Juha Tapio says:

  Onnistuu, mä voin laittaa omani jo Levy-Eskoilla ja Kalle sit Ilosaaressa!

 8. Tiina says:

  Jees!!!!!!! Kiitos!!!!! Tomi kiittää :) Tomi treenaa teidän biisejä kovasti ja äiskä hoilaa mukana :) huomisesta päivästä tehdään ikimuistoinen :) katotaan sovinko Levy-Eskoille sisälle. Älä karkaa!

 9. Satu says:

  Päiviä lasketaan täälläkin. Millään ei malttais odottaa…

 10. Eija says:

  Loistavaa! Ei sitä ny parin tunnin takia viittis täältä asti raahautua.. ;)
  Toivottavasti mukaan mahtuisi myös jotain ylläriä niistä ekoista biiseistä ja sellaistakin, mitä ei oo kuullu livenä piiitkään aikaan. Ollu ikävä esim. Ihmettä..

Vastaa