Alkulämmittelyä kiertueelle: Kalajoen Merisärkkä la 26.10. sekä nimmarikeikat Helsingin Messukeskuksessa pe ja su!!

Otetaan tulevana lauantaina lämmittelykeikka Kalajoella, tulkaa kuulolle! Lisäksi käyn vierailemassa Kirja-&Musiikkimessuilla Hgin Messukeskuksessa, tulkaa moikkaamaan pe klo 18 Kaiku Booksin pisteeseen ja su klo 15 Levykauppa Äxän vastaavaan!

13 thoughts on “Alkulämmittelyä kiertueelle: Kalajoen Merisärkkä la 26.10. sekä nimmarikeikat Helsingin Messukeskuksessa pe ja su!!

 1. TIINA says:

  Törmätään kenties ens vko la Kuopion suunnilla.Meillä on tyttöjen ilta,hyvä ruoka ja konsertti,johon on päiviä laskettu :) nähdään!

 2. TIINA says:

  Onhan luvassa ennen näkemätön ja tunteikas show ;) ? Miten sitä pysyy penkissä jos tanssijalkoja alkaa vipattaa?

 3. Juha Tapio says:

  Viitannet konserttikiertueeseen? Niillä keikoilla ei TODELLAKAAN OLE TARKOITUS PYSYÄ PENKISSÄ.

 4. TIINA says:

  Oi niin viittaan kuopion konserttiin. :) jee.
  Saa siis tanssia. Mie saatan tanssia siun luvalla. Kestäähän konsertti enemmän kuin tunnin?

 5. Arja says:

  Olitte eilen Kalajoella ja vieläkin sydäntä painaa kun laiskuus vei voiton. Ehkäpä sitten Oulussa tai jossain muualla taas jorataan yhdessä ja pidetään hauskaa. :D

 6. Juha Tapio says:

  Jorata saa ja jorattavaa riittää pari tuntia ainakin.

 7. Juha Tapio says:

  Oli muuten erittäin kiva ilta Kalajoella. Mutta sydän kevyeksi, tulee niitä vielä lisää.

 8. Satu says:

  Kiitos upeasta Kalajoen keikasta. Tunnelma oli välillä käsinkosketeltava. Sinun sanoitukset ja tulkinta uppoavat ihmisiin, ne on niin ”henkilkökohtaisia” monen ihmisen elämässä. Menevät rallit ilman puhuttelevia tekstejä jää useilla artisteilla vain hetken hurmioksi. Puhdistavilta kyyneliltä ei eilenkään vältytty. Ensi viikon Vain elämää-jaksoa odotellessa! Ja kiitokset ”yläfemmasta”. :D

 9. TIINA says:

  Kiva kuulla! Mepä taputetaan niin kovasti että soitatte meillä vielä encoretkin. :) Lauantaina jorataan ja kovasti. Se päivä kantaa ja hoitaa meitä kaikkia kanssa kulkijoita.

 10. Juha Tapio says:

  Kiitos kun olit mukana, oli mahtavata!

 11. Tiina says:

  Turvallista matkaa Kuopioon! Minä ja kaverini ollaan ihan fiiliksissä jo valmiiksi. Ollaan ootettu tulevaa lauantaita lähes vuoden päivät. Tähän vuodenaikaan me kaikki tarvitsemme iloa ja valoa, ja sinä olet sen tuoja!!!

Vastaa