Elokuinen ilta Ilosaaressa.

Olipa huikaisevan hienoa! En tiedä mikä teissä oli, mutta koimme suurta soittamisen ja laulamisen iloa sekä vapautta seurassanne. Kiitos ystävät, tuhannesti! Levy-Eskojen tapaamisesta myös.

image

21 thoughts on “Elokuinen ilta Ilosaaressa.

 1. Mia says:

  Suuri kiitos ihanasta keikasta täällä Joensuussa. Sun biiseissä on sanomaa. . Ja nyt on koko levyllinen kuultavaa mukavaa musiikkia:)
  Tulukeehan toistekkii tännepäin Suomea:)

 2. Heli says:

  Ainutlaatuinen ilta! Upea uusi biisi!
  Kiitos, että olet

 3. Marie says:

  Joka ainoa päivä on tänään ja voi kun eilinen keikka Ilosaaressa olisi voinut jatkua ja jatkua..Lämmittävä, ihastuttava ja voimaannuttava keikka pimenevässä illassa, kiitokset!

 4. jaana hottinen says:

  Aivan upea ilta ! Kiitos Juha Tapio!

 5. Tiina says:

  Yks parhaimmista keikoista ikinä. Ikävä on teitä jo nyt!!!! Tuli ihan surullinen olo, kun en yhtään tiedä milloin seuraavan kerran nään teitä.

 6. Hanna says:

  Huippuilta, tunteet välittyi täysillä ja varpaat yhä hellänä jamittamisesta. Kiitos! <3

 7. Merja says:

  Kiitos vaan teille itsellenne huikaisevasta illasta! Mukavaa oli taas kerran, olette hieno syy viettää tyttären kanssa laatuaikaa kaksistaan! Mukava oli uusi laulukin, innolla odotamme tulevaa! – kiitoksin äiskä ja tytär, tuosta koivun alta-

 8. Marjo Marttinen says:

  Että mitä että, pari immeistä tuossa mainitsi uudesta biisistä..tarkottikohan he jotain ”vanhaa uutta” biisiä vai onko kysyeessä oikeesti ihan tuore uutukainen?? Jäi vaivaamaan… :)

 9. Elina says:

  KIITOS! Ihmeellinen ilta ja tunnelma. Todellakin yksi parhaista keikoista ikinä! Liekö syynä tunteella tekeminen ja se, että rakkaus toteutui :-) Kiitos Juha kohtaamisesta ja siitä, että kirjeposti kulki ;-)

 10. Sara says:

  Oliko tuo se uusi biisi vai joku vanha mitä en kyllä löytänyt mistään, missä laulettiin jotain ”Terveiset yksinäisten laaksoon.,” Ja onko Juha Tapiolta tulossa pian taas uusi levy? :) Ihana, ihmeellinen Juha Tapio

 11. Juha Tapio says:

  Juu se on uusi juuri toi johon viittaat, syksyllä tulee kokoelmalevy, siihen tulee uuttakin musaa ja livevetoja tämän kesän keikoilta, todennäköisesti eiliseltäkin.

 12. Anu says:

  Kiitos loistavasta keikasta ja tunnelmasta, oli kyllä mahtavuutta <3 Kyyneliä sai pyyhkiä pariin kertaan, kyllä kosketti sydäntä syvältä, kun pääsin 10 vuoden odottamisen jälkeen ekaa kertaa paikan päälle. Ne laulut, jotka ovat antaneet voimaa jaksaa kaiken kivun ja vastoinkäymisten keskellä, saivat keikalla vielä lisää syvyyttä. Tällä kokemuksella jaksaa taas arkea aidon rakkauden yllättämänä ja uskoen että kelpaan kelle vaan! Ja varmasti olen paikalla kun seuraavan kerran saavutte kaupunkiin <3

 13. mari says:

  Iso, lämmin kiitos Ilosaaren konsertista! Laulusi uppoavat syvälle sisimpään, kiitos :)
  Toivottavasti tulette pian uudelleen…

 14. Vivian says:

  Huikea ilta, jamitettiin ihan täysillä. Jaksuhalista sai voimaa pitkälle pimenevään syksyyn! Kiitos ihanat <3

 15. Ida says:

  Aivan ihana oli Juhan konsertti. Olin paikan päällä ja heti toisen kappaleen jälkeen kyynel tuli silmään :)

 16. Marie says:

  Vieläkö muistat Ilosaaren biisilistan..? Minä en..näinkin voi käydä kun antaa ainutlaatuisen äänen ja musiikin sekä tunnelman viedä mennessään..<3

 17. Tiina says:

  Ois pitänyt pyytää Ilosaaressa biisilista muistoksi :)

 18. Pia says:

  En pysty sanomaan mitä ajatuksissa ja sielun syvyyksissä laulujasi kuunnellessa tapahtuu. Sanonpa siis vain kiitos, taas kerran.
  -Pia-

Vastaa