Hieno yleisö Himoksella!

Teimme yksissä tuumin hienon hetken vaikka kello näytti paljon ja lämpömittari vähän. Kiitos! Kaikki illaksi Yyteriin, lämppäribändi (todella mielenkiintoinen nouseva tähti Elias Kaskinen&Päivän sankarit) aloittaa klo 19 ja me sitten hetikohta heidän jälkeensä!!!

imageimage

Kuvat Jenni Gästgivar/Iltalehti

 

8 thoughts on “Hieno yleisö Himoksella!

 1. Pia says:

  Iltalehti otsikoi kivasti: ”Juha Tapio villiintyi!” ?. Ei suinkaan yleisö.. Olisin niin mielelläni tullut tänään Yyteriin villiintymään mutta ei se nyt käy päinsä, harmitus. Mahtavata keikkaa kaikille ketkä paikalle pääsee!

 2. Sensiska66 says:

  Jep, tänään Yyteriin <3 Kelitkin paranemaan päin aurinkoinen ja huomattavasti lämpimämpää täällä kuin parina edellisenä viikkona. Eli Yyteri valmiina vastaanottamaan .
  Yksi toivomus illan keikalle jos saa heittää ;) Synttärionnittelutovotukset voisi laittaa vaikka "Meillä on aikaa" kappaleen alkuun … Sankari täyttään tosin vasta huomenna … mutta jos sattuu olemaan paikalla, tietää kyllä kenelle onnittelut menevät :)
  Eli: Paljon onnea JJP synttäriviisun säestyksellä :)

 3. Sensiska66 says:

  HUPSISTA SIIS : PALJON ONNEA JPP ;) ei mikään JJP :)

 4. Juha Tapio says:

  Jaahas, luin tämän vasta ny… Mutta olen kyllä muutenkin hyvä unohtelemaan näitä toivotuksia. Meillä on aikaa sentään soitettiin.

 5. Arja says:

  Hieno ja lämmin henkinen keikka Himoksella. Oltiin kuin ”sillit purkissa”, niin kaikki halus lähelle teitä. Täydellinen päätös illalle, saimme mitä tulimme hakemaan.:) Lämpimät kiitokset teille kaikille. ps. Likkojen lenkillä tavataan.:)

 6. Juha Tapio says:

  Siinä lämpötilassa sillit purkissa oli varmasti oikea lähestymistapa tilanteeseen. Kivaa oli!

 7. Ansku says:

  Oli huikea keikka Himoksella, tosiaankin tunteita täynnä. Itse liikutuin teidän esiintymisestä niin, että kyyneleet virtas läpi keikan… Ennenkokematonta liikuttua niin sydämen pohjia myöten, vaikka aina teidän keikat kyllä koskettaa!!. Naurun sekainen itku ja liikutus tuli vielä seuraavana päivänäkin kun kokemuksesta ystäville kerroin. Olette niin parhaita <3

 8. mt says:

  Himoksella oli aivan huikeaa, yhdeksän tunnin odottaminen oli todellakin illan huipentuman arvoista. Kun jaksettiin odottaa, päästiin eturiviin keikan ajaksi ja kokemus oli hieno. Naurattaa miten voi itse mennä Metallican keikalta parin viikon kuluttua Juha Tapion keikalle ja nauttia kummastakin keikasta näin paljon, niin se musiikkimaku vaan toimii! Keikan hyvästä meiningistä kertoo ehkäpä myöskin se, että meidän edessä ollut järjestysmieskin lauloi joka kappaleen mukana ja intoutui välillä soittamaan ilmakitaraakin ;) Kiitos Juha, toivottavasti seuraavalle keikalle pääsen jo pian!

Vastaa