Huh miten hieno ilta Syvälahdessa!

Kiitos ystävät, olette loistavia, saamme teiltä voimaa kuin susijengi suomifaneilta Bilbaossa. Tämä kesä oli meidän osaltamme tässä, olemme onnellisia ja kiitollisia yhteisistä hetkistämme teidän kanssanne. Uudet kujeet ovat jo kehitteillä.

image

12 thoughts on “Huh miten hieno ilta Syvälahdessa!

 1. Elina says:

  Kiitos upeasta keikasta! Sanotaan aina, että antakaa risuja ja ruusuja, mutta mitä sitä risuja turhaan keräämään, kun voi antaa kimpun ruusuja?

 2. Mari Latvala says:

  Saitko lahja lähetyksen perille ?? ~ Tampereen nurse

 3. Auli Pyykkö says:

  Suurenmoista on ollut saada olla tänä kesänä kokonaisella neljällä keikallanne mukana. Kiitollinen olen niistä hetkistä, joka sekunnista. Upeeta on ollut. Mahtavaa että tuo ilon, valon ja voiman lataus kulkee molempiin suuntiin :)

  Syksyä on ilmassa…. Itse yritän orientoitua huomenna alkavaan lomanjälkeiseen työrupeamaan ja arkeen.

  Teille toivottelen sydämestäni rentouttavaa ja ihanaa taukoa keikkailusta. Nauttikaahan täysillä omasta ajastanne sekä itse kukin hetkistä perheittenne ja läheistenne kanssa. Tsemppiä ja voimaa uusiin kujeisiin jotka siis ovat jo kehitteillä. Innolla jään odottelemaan koska ja mitä alkaa kuulua….

  22.11. ja jäähalli siintää kutsuvasti kalenterissa. Sitä kohti ja siellä taas ollaan lisää virtaa lataamassa. Ja uskokaa pois että meillä soi tässä väliajalla ahkeraan. Eikä liene vaikeeta arvata, kenen levyt ja musiikki ;)

  Juha, Joonas, Ako, Kalle, Tommi, Murkku ja koko taustatiimi.
  Kiitos teille kaikille.
  Teette hetkistä ikimuistoisia, musiikista jotain elämää suurempaa ja elämästä juhlan !!!

 4. Marie says:

  En mitään
  en ketään
  Enemmän kuin Sua..
  Osui ja upposi sydämeen<3
  Kiitokset!

 5. Anmari says:

  Ikävähän teitä tulee! Mahtava Juha Tapio kesä takana, ympäri Suomea matkattu ”sattumalta” samoissa maisemissa, missä Juha esiintynyt! Kiitokset aivan huikeista hetkistä, oot vaan niin paras! Ja niitä uusia kujeita todellakintodellakintodellakin odotetaan!

 6. Juha Tapio says:

  Tuskin kovin kauaa tarvitsee ikävöidä, ripaus uutta musiikkia tulee tänä syksynä ja jokunen keikkakin tehdään :)

 7. Juha Tapio says:

  Näin on, ja nätti kimppu olikin. Kiitos!

 8. Juha Tapio says:

  Jos lähetit sen postilla niin saan sen luultavasti kun seuraavan kerran menen käymään levy-yhtiössä.

 9. Marja says:

  Kiitos Juha ! Sait mussa heräämään jotain, mikä oli kadoksissa :)

 10. Eija says:

  Alle tunnin ajomatka niin ei malttanut olla pois ei. Ja kun kotootakin lähinnä tuupattiin lähtemään:) Autokin tankattiin valmiix..
  Kotimatkalla tien yli kipitti villisian poikanen. Yhtä sööttejä olitte;) Kumpaisenkin takia kannatti lähteä ilta-ajelulle:)

  Takana hieno kesä ja pitkä loma. Tulikin ennätysmäärä siun keikkoja. Elokuussa kolmena lauantaina peräkkäin:))) Toivottavasti et saanut traumoja.. Nyt on jo viikko pakerrettu työelämässä mutta fiilikset on ihan hyvät. Ja onhan mukavuutta kohta tulossa lisää:)

  Vielä tätäkin kautta – Kiitos kaunis kaikista kesän keikoista!<3 Siunausta syksyyn ja Iloa kaikkeen tekemiseen!!

 11. anu häkkinen says:

  Milloin nähtäisi sinut Pieksämäellä kun ei päästy koko kesänä sinun keikalle.täällä olla paljon faneja kahdeksanvuotiaasta siiri tytöstä alkaen jotka odottaa sinun hienoa musiikkiasi ja myös sinua,lauluksi on kovassa käytössä meidän karaoke laitteissa.hyvää keikka taukoa sinulle,tulee varmaan tarpeeseen.

 12. Juha Tapio says:

  Tänä vuonna ei taideta sillä suunnalla enää liikkua, mutta toivottavasti ensi vuonna… Terveisiä Siirille!

Vastaa