Hyvää Nenäpäivää!

Olipa lämminhenkinen ELCrew eilen! Tänään Nenäpäiväshowssa YLETV2:ssa huima sovitus Aidosta Rakkaudesta rumpali Ismaila Sanen kanssa n. klo 19.40 sekä Planeetat, enkelit ja kuu kera Annan n. klo 21.30. Lisäksi pätkiä Sierra Leonen matkaltani sekä muuta katsomisen ja osallistumisen arvoista koko illan ajan!

image

7 thoughts on “Hyvää Nenäpäivää!

 1. Katriina says:

  Eipä tarvitse miettiä, mitä tänä iltana tekisi :-)

  Eilinen ELCrew toki katsottiin myös. Sinun ja Annan biisiesitys oli niin kaunis. Mitä muuta se voisi ollakaan, kun kaksi taitavaa artistia laittavat taitonsa yhteen. Katsoessa tuntui, etten kunnolla uskalla edes hengittää, ettei kauneus kärsisi :-)
  Haastattelu vahvisti käsitykseni fiksusta, jalat maassa olevasta Miehestä, jolla on elämänarvot kohdallaan.

  Mutta mitäpä tapahtui tänään!? Posti toi odottamani paketin. Voi Juha, Laulukirja on huikean hieno julkaisu!! Toinen toistaan upeampia biisejä samoissa kansissa. Kuvat herättävät keikkafiilikset muistojen syövereistä ja nostavat hymyn huulille. Tämä kirja tulee kulumaan meillä kovassa käytössä ja antamaan iloa, voimaa ja lohtua monen monta kertaa.
  Terveisiä täältä ”kotijoukoilta”!

  Turvallisia keikkakilometrejä!

 2. Minna Partanen says:

  Hyvää Nenäpäivää myös sinulle! Onneksi iltavuoro vaihtui aamuvuoroon ja saan nauttia nenäpäivästä telkkarin välityksellä tänäkin vuonna. Tehdään hyvää yhdessä. Postilaatikosta löytyi LAULUKIRJA :) Selailen sitä fiilistellen, teekupposen kera.
  Hyvää ja juhlavaa viikonloppua <3

 3. Marjo Marttinen says:

  Moi!
  4 tuntia jaksoin katella Nenäpäivä-showta, sitten oli luovutettava.. oli kyllä hyvin tehty ohjelma, kaikissa osa-alueissansa, puhumattakaan siitä kuinka hieno oli summa köyhien lasten hyväksi jo siinä vaiheessa kun menin nukkumaan . Ihan mahtavaa!
  Osallistuin muuten siihen Radio-Navan kilpailuun, mitenköhän on, luetaanko kaikki ja ”paras” perustelu voittaa, vai arvotaanko voittaja? :)
  Hei ja enään kaksi viikkoa Jäähalliin, superia!!

 4. Marjo Marttinen says:

  Hups, pieni kirjoitusvirhe, ei suinkaan Radio-NAvan vaan Novan :D

 5. Mari Latvala says:

  Oliko nenäpäivä juttuni loukkaava ????? ~ Tampereen nurse

 6. Juha Tapio says:

  Nyt en tiedä mistä puhutaan? Rauha vaan, kukaan ei ole loukkaantunut.

Vastaa