Ihan huippua Turku!!!

Kiitos, tuhannesti! Lahdessa sitten päättäjäiset ensi viikonloppuna… Ensi kevään konsertteja nyt myynnissä, keikkakalenterissa lisätietoa!

10 thoughts on “Ihan huippua Turku!!!

 1. Minna Partanen says:

  Ens kevään kahteen konserttiin lippuja varattu! (Itselle) ja joululahjaksi siskolle ja hänen miehellensä, kun ”hullaantuivat” teihin ihan täysin Oulun konsertissa :) Lapislatsulia soi heillä harva se ilta kuulemma ja kyseinen kappale on miehen suursuosikki.
  Eikä tuollainen 100 kilsan matka lähimpään konserttipaikkaan ole matka eikä mikään..
  Ihanaa, ihanaa, ihanaa :)

 2. TIINA says:

  Tulette Kuhmoon…kuhmo-talo on ihana paikka..Olen syntyperäinen kuhmolainen..olen siis niin otettu.Lupaatko tanssahtaa siellä nyt kun eturivipaikat on jo ostettu! ? Joensuu puuttuu listasta mutta mie tuun sit Kainuuseen!!!!

 3. Rakkine says:

  Kiitos Juha! Oli aivan mahtava keikka! Illan kemut olivat ehdottomasti villeimmät kaikista kahdeksasta keikasta, joilla olen käynyt musiikkiasi kuuntelemassa. Kävin sinua katsomassa sekä Skanssissa että Logomossa. Musiikkisi tuo minulle jaksamista. Toivottavasti nähdään vielä! Hieno mies olet! :) ?

 4. Martina says:

  Kiitos tuhannesti ihanasta illasta Turun Logomossa.Kiitos myös lauluistasi jotka ovat sanoineen ja melodioineen antaneet minulle lohtua ja uskoa rakkauteen silloin kun sitä ei ollut.
  Nyt kun rakkautta on kuuntelen edelleen musiikkiasi ja yritän nauttia tästä kaikesta hienosta mitä minulla om juuri nyt!
  Olen itse suomenruotsalainen ja Logomossa tapasin muita minunlaisia jotka myös ovat rakastuneet sinun taitoosi tehdä suomenkielestä niin kaunista.Kappaleitasi voi kuunnella moneen,moneen kertaan ja aina löytää uusia uskomattoman hienoja elämänviisauksia.
  Mikä ilo ja riemu oli laulaa mukana lauantaina,kyyneleet silmissä ja hymy huulilla.Unohtaa kaikki muu ja antaa musiikin viedä.
  Olen niin onnellinen!
  Hyvää joulua ja Onnellista Uutta Vuotta ja tervetuloa taas Turkuun koska vaan!
  Martina

 5. Juha Tapio says:

  Kiitos!!! Turkuun tullaan luullakseni keväällä ja kesällä uudestaan!

 6. TIINA says:

  Ootko aiemmin käynyt Kuhmossa? Kuulemma ovat yrittäneet saada sua sinne jo monta vuotta onnistumatta..nyt kuitenkin onnisti :)

 7. Juha Tapio says:

  En oo ollut Kuhmo-talossa aikaisemmin, nyt onnisti!

 8. Qwerty says:

  Moi, onko sulla käytössä jotain e-mailia tms. johon voisi kirjoittaa privana, jos ei kehtaa täällä kysyä kaikkea? Tai vastaisitko fb:ssä jos laittaa yksäriä? :)

 9. Säde says:

  Olisin laittanut privaattina, jos olisi ollut kanava sille, mutta eipä tässä, mitään niin salaista nyt oikeastaan ole.

  Vähän jälkijunassa ensin kiitos 8.12. Logomon keikasta. Se oli oikein hieno. Olit läsnä ja kokonaisuus oli hyvä. Biisisi vain ovat niin hyviä!

  Vielä tärkeämpänä haluan kuitenkin kannustaa sinua siinä, mitä teet, miten laulat toivoa ja positiivisuutta ihmisten elämään. Uskon, että moni, moni on saanut jaksamista ja voimaa vaikeaan päivään musiikistasi sekä tahtoa taistella hyvän puolesta.

  Itse toimin terveydenhuoltoalalla ja välillä tuntuu, että parasta, mitä ihminen voisi saada on vierelläkulkija. Lääketieteen keinot tuntuvat välillä pitkässä juoksussa rajallisilta ja sitä miettii mistä ihmiseen saisi toivoa, voimaa arkipäivän vaikeisiin hetkiin. Palasimme myös syksyllä pitkältä matkalta, jossa tutustuimme moniin kulttuureihin, jossa ilo ja positiivisuus on luonnollinen osa kulttuuria. Tänne palatessa tuntui se jopa vähän masentavalta, kuinka synkkä ja valoton kansamme välillä on (vaikka toki meilläkin on paljon vahvuuksia ja hyvääkin!).

  Uskon, että musiikkisi on ollut monelle vierelläkulkija ja tsemppaaja, Se pieni sysäys, mikä saa käyntiin: ehkä tästä päivästä tulee jotain. Hieman tieteellisesti ilmaistuna luulisin, että musiikillasi on siis kansanterveydellistä vaikutusta, keskimäärin suomalaiset ”voivat paremmin” musiikkisi ansioista.

  Niinpä todella toivon, että inspiraatiosi säilyy musiikin tekemiseen ja koet sen mielekkäänä ja merkityksellisenä. Pidä sydämestäs huolta :)

  Kaikkea hyvää urallasi!

Vastaa