Iisalmi!

Saldona meidän näkökulmastamme musisoimisen riemu, ihqua hahmoa salin täydeltä, katkennut vyö, Murkun synttärit sekä Chaplinin ystävällisjoustavainen henkilökunta. Kesällä uusiksi!

image

 

4 thoughts on “Iisalmi!

 1. Anne says:

  No huh!!!<3 Oli aivan Huikean IHANA ilta kanssanne Juha ja pojat!!!KIITOS! Sille ei voi mittään kun kädet taputtaa, ja laulaa mukana ja pakko on välillä pompata seisomaan ja riemuitsemaan musiikistanne. Lauloit upeasti Juha, ja kitaralla säestetyt on aina niin koskettavia, että taputtajakin kuuntelee:) ja kaikki. Ja se miten ihanasti nostat aina pojat soittamaan kanssasi, se tunnelma on niin mahtava kun toisillenne soitatte.
  Omistin konserttisi äitini muistolle ja tulen muistamaan illan tunteet ja ihanan musiikkisi ikuisesti. Kesällä tavataan, varmasti! Riemullista kevättä ja kiitos vielä mieliinpainuvan kauniista musiikistasi Juha<3 Anne

 2. Minna Partanen says:

  Voi kiitos jälleen koskettavista, säkenöivistä, riemullisista hetkistä!! Mikä ilo ja tekemisen riemu :) Oli aikamoinen ”pesäpalloilijan syöksy”.. Onneks oli vaan vyö, mikä hajos!
  Suurkiitokset Juha, Ako, Joonas, Kalle, Tommi ja koko tiimi!!!!!
  Aurinkoisia, lämpöisiä kevätpäiviä- kesää kohti.
  ( Siskonikin tykkäs ja unohti hetkeksi murheet ja huolet.)

 3. Elina says:

  Sinulla Juha on uskomaton kyky kohdata kuulijat. Annat lavalla kaikkesi ja se näyttää tapahtuvan ilman pinnistelyä. Jaat tähtihetkiä niin monille. Kohtaaminen on AITOA. Myös keikan jälkeen. Sinua on luonteva lähestyä ja arvostan sitä, että jonon edettyä kohdallesi saan lausahtaa kiitoksen ja palautetta heti tuoreeltaan kasvokkain. Tämä oli kolmas konserttini puolen vuoden sisällä ja minusta on tullut tosi fani. Laulusi lipuvat suoraan ytimeen. Jos jollakulla on laulun tekemisen taito, niin sinulla.
  Kanssasi sun kruunasi Iisalmen illan. Kiitos!
  Marraskuuhun on matkaa, eiköhän nähdä vielä kesälläkin jossain…!

 4. Satu Enqvist says:

  Kaunis kiitos Iisalmessa kirjoittamastasi nimmarikortista! Ystävän välityksellä sain mieheni kanssa mukavan yllätyksen. Kunhan vauvelimme vähän kasvaa, niin keikoilla nähdään, ehkä jopa Satama Open Air-tapahtumassa :)

Vastaa