Iskelmägaala: Juhalle Vuoden albumi-palkinto!

Suomalaiset musiikinkuuntelijat arvostivat Iskelmäradion vuosiäänestyksessä Hyvä voittaa-levyn vuoden 2011 parhaaksi albumiksi! Juha pokkasi pystin eilisessä Iskelmägaalassa Tampere-talossa. ”En mitään, en ketään” äänestettiin kappalesarjassa sijalle 3. Iso kiitos!!!!

3 thoughts on “Iskelmägaala: Juhalle Vuoden albumi-palkinto!

  1. Marjo Haikonen says:

    Moikka! Nyt toivottelen oikein hyvää ystävänpäivää sulle Juha, toivottavasti olet päivästä saanu nauttia ystäviesi ja lähimmäistesi kera! ?

  2. Nimeäinkerroen says:

    Juha, kiitos! Olen kuunnellut musiikkiasi niin pitkään kuin muistan. Ollessani pieni lauloin siskoni kanssa :” Mitä silmät ei nää” niin paljon että muistan vieläkin sanat ulkoa! Nyt olen saanut sanoistasi voimaa, ja jaksan paremmin. Minulla on ollut hieman hankalaa viime aikoina, mutta ei siitä sen enempää…… Musiikkisi on saanut minut nauramaan, itkemään ja auttanut eteenpäin. Olen ymmärtänyt asioita, joita ilman en nyt olisi tässä. KIITOS ?

  3. Sanna says:

    Moikka Juha! Kiitos sinulla erityisen hyvistä levyistä, olet onnistunut tekemään jokaisesta biisistä koskettavan ja merkityksellisen. Uskovaisena löydän myös maallisemmista levyistäsi itselleni tärkeitä merkityksiä. Kiitos sinulle erityisesti gospel-levyistäsi, ne ovat aivan mahtavia ja niissä on paljon tunnetta. Olet yksi niistä harvoista suomalaisista artisteista, joista pidän erityisen paljon ja jonka biisit kolahtavat ja miellyttävät joka kerta. Kiitos!

Vastaa