Joulukonserteista: viimeiset liput menossa.

Mäntsälän molemmat sekä Turun, Laukaan ja Kokkolan konsertit ovat loppuunmyytyjä. Kannattaa siis tähdätä Tampereen, Sastamalan sekä Asikkalan konsertteihin, niissä on vielä jokunen paikka jäljellä. Ekat treenit pidimme tiistaina, tulee erilaista, haastavaa ja hienoa.

IMG_0676

12 thoughts on “Joulukonserteista: viimeiset liput menossa.

 1. Tiina says:

  Moi Juha, toivon vastaustasi tähän. Miksi ette tee keikkaa meille jotka emme ole kutsuttuna Joensuussa. Tiedät varmasti mitä tarkoitan. Harmittaa.

 2. Juha Tapio says:

  Ei keikat mene niin että me vaan päätämme mennä johonkin kaupunkiin tai kylään ja soittaa keikan. Menemme yleensä paikalle sinne mihin meidät tilataan, tai kun teemme oman isomman kiertueen, menemme sinne missä on sopivia saleja sopivaan aikaan vapaana. Kaikki tämä vaatii melko paljon suunnittelua ja järjestelyä, ja vieläpä hyvissä ajoin etukäteen. Olemme tehneet Joensuussa ja lähialueella tänäkin vuonna useamman kaikille avoimen keikan, ja ensi vuonna niitä tulee lisää.

 3. Mari Latvala says:

  Kiitos ja halaus lämpimin; Vain Elämää goes ~ Punainen risti ja sinä!!!!!! ;-) ~ Tampereen nurse

 4. Minna Partanen says:

  Hei!
  Hyvää Jean Sibeliuksen, suomalaisen musiikin päivää!
  Näillä sivuillahan on tapahtunut muutoksia :) Hienoa.
  Kysäisen tällaista joulukonsertteihin liittyen, että onko konsertin jälkeen mahdollisuutta tapaamiseen? Ihan on oma lehmä ojassa niinsanotusti ;) kun tuohon laulukirjaan ois nimmari kiva saada..
  Ymmärrän kyllä, jos mahdollisuutta ei ole.
  Ilolla ootan joulukuun 19.päivää. Kokkolassa siis lauletaan :)

 5. Anmari says:

  Mitäpä muuta Juhan konsertista voisi odottaakaan kuin hienoa, herkkää ja lämmintä tunnelmaa!? Laukaassa nähdään! Olet sydämellisesti tervetullut keski-Suomeen, ikuisuudelta tuntuvan tauon jälkeen! ;)

 6. Juha Tapio says:

  Näkisin notta mahrollisuuret tapaamiseen ja nimmariin on.

 7. Minna Partanen says:

  Loistavaa, mahtavaa!!
  TSNEH :)

 8. Mervi says:

  Olemme tulossa tyttären kanssa Turkuun Mikaelinkirkkoon katsomaan ja kuuntelemaan sinua.Onko konsertin jälkeen mahdollista tavata ja saada nimmaria?

 9. AP says:

  Kiitos. Turun Mikaelinkirkon konsertti veti hiljaiseksi, mahtavaa! Enkeleitä ja rauhaisaa joulunaikaa koko porukallenne! <3

Vastaa