Joululauluja Rautatieasemalla perjantaiaamuna!!!

Pe-aamuna 16.11. klo 7.15-9 Juha bändeineen juhlistaa Joululauluja-levyn julkaisua sekä YLE:n joulukeräyksen avausta esittäen sekä joululauluja että omia ralleja. Tule mukaan aloittamaan päivä niinkuin se kuuluu!

PS. Ne jotka eivät Helsingin rautatieasemalle tuolloin pääse, voivat osallistua Aamu-tv:n välityksellä.

3 thoughts on “Joululauluja Rautatieasemalla perjantaiaamuna!!!

  1. Tanja & the boys says:

    Huomenta! Mukava aamuherätys, kun oma idoli laulaa TV:ssä tutulla pehmeällä äänellä. Pimeän ja jokseenkin raskaan syksyn todellinen piristys ja sai aivan pysähtymään, hetkeksi miettimään tätä elämän kiirettä ja välittämistä lähimmäisistä. Ahdistaa ajatus eriarvoisuuden kasvamisesta ja ennen kaikkea lasten oikeudesta peruselämän elämiseen. Kiitos ja hyvää Joulun odotusta sinulle ja perheellesi. (Harmi, että Tuusulan Kirkon Joulukonsertti jää tänä vuotena väliin). T: Tanja & the boys

  2. Marjo Haikonen says:

    Sattuipa sopivasti olemaan vapaapäivä juuri tänään, oli oikeen kello herättämässä seiskalta että ehdin laittaa tallennukseen ohjelman…ihanaa aamutouhujen lomassa kuunnella ja katsella Juhaa, ja sopivasti joululauluja sekä muita, Millakin tosi iloinen että näkee sua edes tv:ssä kun tänä vuonna ei enää keikoille pääse, jälleen kerran, kiitos ihana Juha ?

  3. I says:

    Kiitos ihanista lauluista, herätit varmasti monen marraskuussa töihin talsivan mielen herkäksi, minun ainakin. Yhteisyydellä mennään.

Vastaa