Juha Maarit Tastulan vieraana Seitsemäs taivas-ohjelmassa joulupäivänä!

Joulupäivän jutusteluhetki alkaa TV2-kanavalla klo 21, uusinta 29.12. klo 18.

5 thoughts on “Juha Maarit Tastulan vieraana Seitsemäs taivas-ohjelmassa joulupäivänä!

 1. Jukka says:

  olihan koskettava, tyylikäs ja ennenkaikkea artistin näköinen haastattelu/ohjelma! Arvostus nousi entisestään! Kolahti kyllä kovaa, kiitos! :) saatii tähä jouluun edes yks kunnon ohjelma!

 2. Kirsikka. says:

  Olen samaa mieltä Jukan kanssa. Juha on ihanan aito ja rohkea ihminen joka uskaltaa olla oma itsensä. Hienoa myös että Juha toi nöyrästi julki voimansa lähteen ja kiitos myös siitä että hän jakaa lahjaansa meidän muiden iloksi toivoksi ja lohdutukseksikin. : ) Siunausta elämääsi : )

 3. Tiina says:

  Kyllä oli todella kiva katsoa Juhan luontevaa, rentoa, rohkeaa ja rehellistä jutustelua. Pääsi itsekin ikään kuin `kuplan sisään`. Kiitos Juha että olet olemassa.

 4. Tiina says:

  Hieno haastattelu kertakaikkiaan. Tippa tuli linssiin väkisinkin. Ihanaa että idealisteja on, maailma ei muutu jos ei nähdä valoa. Juhalla on suuri sydän ja upea taito jakaa ajatuksiaan meille muille. Kiitos!

 5. Eija says:

  Juha, Kiitos tästä (Ihania noi sun lapsuuskuvat!) ja kaikista tämän vuoden jutuista!!! Heh, meidän perheellä onkin vitsinä: ei päivääkään ilman JT:tä. Aikas hyvin pitääkin paikkaansa. Niin tiuhaan tulet vastaan ”monessa muodossa”. Ei paha ;)

  Todella Innoissani odottelen ensi vuoden erikoisprojekteja ja keikkoja. Ainakin kaksi keikkaa jo tiedossa :) Ja JOULULEVY! :D Kai Susta tehdään vielä se kirjakin..??

  Siunattuja tulevia päiviä ja rentouttavaa talvista kesälomaa!! <3
  t. Eija ym. "Leinot"

Vastaa