Juha Tapio konsertoi Helsingin Jäähallissa lauantaina 22.11.2014

juhatapio_tiedote

Lapislatsulia-kiertueen huipennuksen liput tulevat myyntiin 13.2.2014

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvan Juha Tapion Lapislatsulia-kiertue huipentuu Helsingin Jäähallissa lauantaina 22.11.2014 järjestettävään konserttiin. Liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa torstaina 13.2.2014. Sitä ennen lippuja voi jo kuitenkin varata Suomipopin Facebook-sivujen kautta.

‘Koko viime vuosi, Lapislatsulia-levyn julkaisu ja kiertue on ollut yhtä juhlaa, joten samoissa merkeissä pitää rundin päättyäkin! Ajattelen konserttia kiitosjuhlana kaikille upeille ihmisille, jotka ovat olleet mukana.’

Viime syksynä  jo tuplaplatinaa myyneen Lapislatsulia  -studioalbumin julkaissut Juha Tapio on huimassa nosteessa.  Levyjen lisäksi konserttiliput ovat käyneet kaupaksi. Lahden Sibeliustaloon joulukuussa päättynyt konserttisalikiertue oli kokonaisuudessaan loppuunmyyty ja myös tulevan kevään konsertteja on jo nyt myyty loppuun.  Juhaa on muistettu myös palkinnoilla, mies palkittiin Iskelmägaalassa vuoden miesartistina ja maaliskuussa järjestettävässä Emma Gaalassa Juhalla on neljä ehdokkuutta.

Ylistarossa kasvanut Juha Tapio (s. 1974) on julkaissut viisitoista vuotta kestäneellä urallaan yhdeksän  albumia, joista  neljä on myynyt tuplaplatinaa,  neljä platinaa ja yksi kultaa. Lokakuussa julkaistua Lapislatsulia on Juhan kahdeksas studioalbumi. Levyltä ensimmäisenä singlenä julkaistu TSNEH (Tykkään susta niin että halkeen) on ollut Suomen radioiden soitetuimpia lauluja viime vuonna.

31 thoughts on “Juha Tapio konsertoi Helsingin Jäähallissa lauantaina 22.11.2014

 1. Liisa says:

  Hieno juttu, sinne tahdon mukaan ihan ehdottomasti!

 2. Tiina says:

  Höh. Oisin saanut paikat eturivistä mutta kun menin maksukohtaan siinäpä ei ollut sitä pankkia millä olisin saanut maksettua..harmitus!

 3. Katriina says:

  Voihan sentään!
  Kiitos postista! Liput ( 3 ) on talletettu varmaan paikkaan. Helsinki-viikonloppua pukkaa koko perheelle. On taas syksyn pimeiden aikojen keskelle jotain valoa, mitä odottaa. Jo pelkästä ajatuksesta saa voimaa jo nyt. Olen sanoin kuvaamattoman iloinen!
  Niin, ja onhan keväällä vielä se niin paljon odottamani Hämeenlinnan konsertti.

  Iloa, valoa ja lämpöä!

 4. Marjo Haikonen says:

  HeippaJuha!!
  Kiitos vaan postista, ja juu liput Jäähalliin tuli hommattua..vaik ekan aattelin et en mä areenkeikalle halua mennä…mut se mielipide kesti vain n. 15 minuuttia jos sitäkään… :) Ihana juttu!!

 5. Ritva says:

  Ensinnäkin kiitos sähköpostista.Hienoa että uskallat lähteä toteuttamaan haaveitasi Me täällä pidetään peukut ja varpulat pystyssä ,että jäähallille saapuu paaaljon fanejasi ja saatte/saadaan kunnon bileet pystyyn. Me nähdään seuraavan kerran Hämeenlinnan keikalla!

 6. Malla says:

  Olisihan se kivaa päästä mukaan, kun on tullut kierrettyä keikoilla ja esiintymisissä jo vuosia ennen tätä suurta suosiotakin.. Kiitos että jaksat laulaa ja antaa ihmisille ”voimaa” ja iloa sitä kautta.

 7. Juha Tapio says:

  Olisipa kiva jos tulisit mukaan! Jaksan kiertää siksi että saan iloa ja voimaa teiltä. Siksi tuo iso kokoontuminenkin on ollut haaveissa, että jaettaisiin noita edellämainittuja ominaisuuksia porukalla!

 8. Juha Tapio says:

  Pakko myöntää että ”vähän” uskallusta tämä on vaatinut… Nähdään Hämeenlinnassa!!

 9. Juha Tapio says:

  Hieno juttu!!! Näemme siis Hämeenlinnassa!!

 10. Juha Tapio says:

  Kannattaa olla yhetydessä Lippupalveluun, luulen että sieltä löytyy keinot!

 11. Tiina says:

  Mie kyllä tahtosin mukaan mutta toivotaan että saan tuon pankkiasian hoidettua sukulaisen avulla huomenna… mutta toivon saavani paikan vielä läheltä :)

 12. Arja says:

  Hei Juha

  Kiitos ihanasta postista. Liput piti heti hommata ja yöpaikka varata kun täältä pohjoisesta tullaan, miehen kans. Onhan sinne marraskuuhun vielä aikaa mutta hyvää jaksaa aina odottaa. Ja eihän sitä tiedä vaikka täälläpäinkin jokin keikka sopii kohalle marraskuuta odotellessa :)

 13. Katriina says:

  Hyvin näemmekin; perheemme sai nimittäin hankittua eturivin paikat. Tuskin maltan odottaa!!

 14. Elisa says:

  Ehkäpä suuntaan jäähallille :)

  Telkkarimainoksessa mainostetaan tavallaan oikein, puheessa sanotaan 22. marraskuuta, mutta tekstissä näkyy 22.1. Jäänyt siis yksi ykkönen pois, onko vielä tiedossa?

 15. Rane says:

  Loistavaa, liput hommattu, olenkin odottanut milloin Juha teet ”tseekit” koska keikoillesi on ollut niin julmetun hankalaa saada lippuja. Vaikka isomman hallin buukkaaminen vaatii uskallusta, niin pelko pois. Parhaat paikat on jo myyty ja tuotavauhtia tuleekin varmaan toinenkin Jäähallikeikka? Saataisko muuten noita Juha -Lauri keikkoja myös pääkaunkiseudulle (Rytmikorjaamokin kun on jo loppuunmyyty….)?

 16. Juha Tapio says:

  Jes, huomattu on, ja huomisissa mainoksissa on kaksi ykköstä :) Älä sano ehkäpä vaan sano joo!

 17. Juha Tapio says:

  No mulle tää iso keikka on enemmänkin että tehdään ”bruset” :) Laten kanssa ei ole ollut puhetta muista keikoista, eikä tässä jäähallissakaan kuin yhdestä.

 18. Hanna says:

  Höh, minä en kyllä onnistunut tilaamaan lippuja… Vaikka kuinka menen siihen linkkiin, mistä pitäisi päästä suomipopin sivuille tilaamaan lippuja niin en pääse mihinkään ”lippujentilausosioon” sitten millään. Voi ei, olis ollut kiva tilata jo nyt ne… :(
  No mutta tänään Tavastialle, hihhei, ei jaksais odottaa! :)

 19. Niina says:

  Voi Juha, mieltä lämmitti, kun sähköpostiin oli tullut kirje sinulta… Ihanaa huomata, miten tärkeitä me fanit sulle ollaan. Aluksi aattelin tylsästi, etten mä nyt tonne jäähallikeikalle pääse, kun se on Helsingissä asti ja mitä muita syitä nyt sitten yritin keksiä. Mutta sitten aloinkin ajatella asiaa uudestaan ja yhtäkkiä olinkin ostanut kaksi lippua ja sain ne vieläpä eturivistä, hurjaa!! Sen toisen lipun annan luultavasti ystävälleni, joka viime syksynä ihastui musiikkiisi ja jonka kanssa olimme myös viime marraskuussa Paviljongissa keikalla. Hän tulee olemaan kyllä ihmeissään, kun saa kuulla, että oon hommannut liput tuonne jäähalliin.

  Marraskuuta odotellessa :) Mahtavaa, että kiertue huipentuu tällaiseen konserttiin!

 20. Juha Tapio says:

  Mahtavaa!! Tiedotamme tästä näin aikaisin myös siksi, että muualta kuin pääkaupunkiseudulta mukaan haluavat ehtivät järjestää kulkemisensa!

 21. Kirsi Rajamäki says:

  Hei Juha,
  Tätä on jo odotettukkin, isompaa keikka paikkaa. Todella ihanaa, ja liputkin on jo systerin kanssa hankittu. Kerrankin on tilaa tanssia ja hyppiä mukana….

  Kikka

 22. TIINA says:

  Höh taas..nyt vastustaa lippujen hankkiminen.en saa lippupalvelunkaan kautta ostamaan lippuja.arvaa vaan kuinka harmissaan oon…voihan miun pankki!!!!

 23. Rane says:

  ”enemmänkin että tehdään ”bruset” ”=> Oikein! Tuolla asenteella illasta tulee takuuvarmasti mahtava. Hienoa että parhaat paikat on jo myyty vaikka virallinen myynti ei ole edes alkanut. Onnittelut siitä!

 24. Ritva says:

  Pakko kanssa myöntää jotain….Ensin ajattelin että jäähalli keikka on liian iso meitsille..muttta enhän mie voi olla tulematta :)

 25. Juha Tapio says:

  Oikein! Ensin minäkin ajattelin että jäähallikeikka on liian iso, mutta kerrankos sitä…

 26. minna says:

  Kuinka kauan päätös keikka kestää?
  Entä moneltako alkaa?

 27. Taru says:

  Hei Juha!
  Tänään rokataan jäähallissa illalla ja ei haittaa vaikka olen hirveässä flunssassa niin
  tätä keikkaa olen odottanut keväästä alkaen!

 28. Mige says:

  Hei. Kiitos aivan mahtavasta konsertista. Erityiskiitokset äänentoiston henkilöille ! Kerrankin nappulat oli kohillaan ?. Nyt jos vaan saisi keikan biisilistan kun emme enää muista millä aloitettiin ja mihin biiseihin lopetettiin.

Vastaa