Juha Tapio teki Kuukauden Levyn

Juha Tapio on voittanut radioiden Kuukauden Levy –äänestyksen kuudennella sooloalbumillaan Suurenmoinen elämä. Kakkoseksi tuli Laura Voutilaisen albumi Palaa ja kolmoseksi Kaija Kärkisen ja Ile Kallion pitkäsoitto Saman taivaan alla.

Juha Tapion albumi on myynyt jo reilusti kultalevyyn oikeuttavat lukemat. Lauluntekijä aloittaa 23 konsertin syyskiertueensa lauantaina Tampere-talolta.

Juha Tapion kiertue on samalla artistin 10-vuotisjuhlakiertue. Hänen ensimmäistä levyään alettiin äänittää syksyllä 1998. Samalla Juha Tapiosta tuli musiikin ammattilainen.
Musiikkitoimittajat ovat yksimielisiä Juha Tapion verrattomasta lauluntekotaidosta, joka ilmenee erityisesti tekstien sisällöissä. Myös laulajana hän on parantanut tulkintojaan kaiken aikaa. Mietiskelevät tekstit ja tarttuvat melodiat puhuttelevat laajaa yleisöä.

Juha Tapion albumin ensimmäinen singleirrotus Kaksi puuta on Radio Top 20 –listalla kahdeksatta viikkoa. Listaykkösenä se on ollut jo viisi viikkoa. Äänestystulokset ja musiikkitoimittajien perustelut ovat luettavissa täältä.