Juha Tapion TSNEH (Tykkään susta niin että halkeen) -single radiosoittoon 9.8.

Suomalaisten sydämiin itsensä kymmenessä vuodessa laulanut Juha Tapio julkaisee uuden studioalbumin lokakuun 10. päivä. Levyä edeltää 9.8. radioille jaettava ja 30.8. julkaistava ’TSNEH ( Tykkään susta niin että halkeen)’ -single.  Ytimekkääksi ’TSNEH’ iksi nimetty kappale sai lyhyen nimensä Juha Tapion yleisöltä -muutaman kerran keikoilla esitetty kappale innosti faneja riemukkaisiin ’TSNEH’ -tervehdyksiin.

Ahkerasti keikkaileva Juha Tapio lähtee uuden levyn tiimoilta bändinsä kanssa konserttisalikiertueelle 2.11.2013. Tänä syksynä Juha Tapio on ajankohtainen myös lokakuussa Nelosella alkavan Vain Elämää -ohjelman myötä.

Tarttuva ja hyväntuulinen ’TSNEH’ herättää mielenkiinnon tulevaa levyä kohtaan.  Juha Tapio on halunnut siirtää keikoilla mukana ollutta iloa ja energiaa myös levylle. Eppu Kososen tuottama tuleva albumi onkin nauhoitettu pitkälti livesoittotilannetta matkien: iso bändi studioon ja nauhuri pyörimään.

’Nyt on paljon uutta ilmassa. Halusin tehdä levyn energialla ja ilolla, ilman että jäämme turhia varmistelemaan. Liikkeen ja uudistumisen lisäksi mukana on kuitenkin myös tuttuja elementtejä, oma tuttu kädenjälkeni on yhä löydettävissä.  Kaikki tämä  on tapahtunut omalla painollaan ilman että olisin tietoisesti pyrkinyt mitään muuttamaan. Nämä biisit syntyvät sellaisina kuin itse halusivat.”

Ylistarossa kasvanut Juha Tapio (s. 1974) on julkaissut viisitoista vuotta kestäneellä urallaan yhdeksän  albumia, joista kaksi on myynyt tuplaplatinaa,  viisi platinaa ja yksi kultaa. Lokakuussa julkaistava uusi levy on Juhan kahdeksas studioalbumi. Viime syksynä Juhalta ilmestyi platinaa myynyt ’Joululauluja’ -albumi sekä Jaakko Heinimäen kirjoittama ’Ohikiitävää – Juha Tapion tie’ -kirja.

Juha Tapio ’TSNEH’ single julkaistaan 30.8.2013

Juha Tapio uusi albumi julkaistaan 11.10.2013

Vastaa