Juha Tapion uutena singlenä julkaistaan kaunis ’Meillä on aikaa’ -kappale

 

JuhaTapioPromokuvaSuomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Juha Tapio julkaisee neljännen singlen viime syksynä julkaistulta, tuplaplatinaa myyneeltä  Lapislatsulia- albumiltaan. Elämään pelotta tarttumisesta ja uuden alun mahdollisuudesta kertova ’Meillä on aikaa’ –kappale jaetaan tänään radioille ja julkaistaan singlenä 20.6.2014.  Juha Tapio on kertonut ’Meillä on aikaa’ –biisin olevan hänelle itselleen yksi rakkaimmista Lapislatsulian kappaleista. Levyltä on aiemmin julkaistu singleinä   ‘TSNEH’ ,  ‘Paremmat päivät’ ja ’Aito rakkaus’.

“Tämä on jo uuden levyn neljäs single – ja niitä tekisi mieli julkaista enemmänkin. Niin innoissamme bändin kanssa olemme näistä lauluista edelleenkin. Odotamme jo innolla kesäiltoja, joina saamme niitä ihmisille soittaa”

Juha Tapio kiertää kesän Suomea – kiertue huipentuu Jäähallikonserttiin marraskuussa

Ahkerasti syksystä lähtien keikkaillut Juha Tapio kiertää kesän ympäri Suomea esiintyen festivaaleilla ja erilaisissa kesätapahtumissa.  Kymmeniä tuhansia suomalaisia tavoittanut kiertue  tulee huipentumaan konserttiin Helsingin Jäähallissa lauantaina 22.11.2014.Tarkemmat tiedot keikoista löytyvät Juhan kotisivuilta.

Ylistarossa kasvanut Juha Tapio (s. 1974) on julkaissut viisitoista vuotta kestäneellä urallaan yhdeksän  albumia, joista  neljä on myynyt tuplaplatinaa,  neljä platinaa ja yksi kultaa. Miehen tuorein studioalbumi on lokakuussa 2013 julkaistu Lapislatsulia, joka on Juhan kahdeksas studioalbumi. Tänä vuonna Juhaa  on muistettu myös palkinnoilla, mies palkittiin tammikuussa Tampereella järjestetyssä Iskelmägaalassa vuoden miesartistina ja maaliskuisessa Emma Gaalassa Lapislatsulia palkittiin vuoden iskelmäalbumina.

2 thoughts on “Juha Tapion uutena singlenä julkaistaan kaunis ’Meillä on aikaa’ -kappale

 1. Seija Ruotsalainen says:

  Harmittaa, kun ei koskaan ole lähelläkään paikkaa missä Juha Tapio esiintyy livenä.
  Olen ainoastaan kerran nähnyt hänet ja siitä on aikaa, jossain Kerava Missiossa vuonna 1 ja 2! Mut arvostan laulajana häntä suuresti ja toivon menestystä jatkossakin! Niin moni kappale on koskettanut henkilökohtaisesti ja koskettaa! Jos ei ilossa, niin surussa!
  Tuo luontevuus, vai karisma vai mikä se on, koskettaa jatkuvasti! Vielä yritän joskus päästä konserttiin, vaikka olenkin jo vanha hupsu eläkeläismummeli..

  Rakas kappale on ”sitkeä sydän” samaten ”kaksi vanhaa puuta” ja onhan niitä muitakin! Vois luetella lähes kaikki..!

 2. Seija Ruotsalainen says:

  Hei Rantajamit Lohjalla, sinne mun on päästävä! Asun Vihdissä, ja vaikka asuin Keravalla ennen, en naapurikunnan poikaa nähnyt..

Vastaa