Kaikki Helsingin konsertit loppuunmyyty!

Neljättä päivää emme enää saaneet vaikka neuvotteluja käytiin, nyt siis kolme täyttä tupaa. Kiitos jo etukäteen kun saavutte, siitä tulee hauskaa!!

15 thoughts on “Kaikki Helsingin konsertit loppuunmyyty!

 1. Tiina says:

  Heips! Tää ei nyt liity tähän päivitykseen mutta kysynpähän nyt kuitenkin tässä. Onko tietoa milloin päivitätte ens vuoden keikkoja?

 2. Juha Tapio says:

  Luulen että tuossa marras-joulukuun vaihteessa heitetään vihjettä ensi vuoden toimista…

 3. Laura says:

  Hei, hienoa kuulla, että Helsingitkin on nyt loppuunmyytyjä. Aloin miettiä, että taidat samalla tehdä historiaa, ainakin Kuopion osalta. En muista kenenkään artistin esiintyneen Musiikkikeskuksessa kahtena peräkkäisenä päivänä loppuunmyydyissä konserteissa. Oli muuten kiva bongata Maijakin. :) Tais Maijakin tykätä? ;)
  Mulla on jäänyt päähän soimaan nyt tuo Ratapiha. synkkyydessään se on kaunis, monisyinen kappale, jossa on kuitenkin toivoa. Kestää kuunnella ja aina siitä aukeaa uusia ulottuvuuksia. Kiitos Juha! <3

 4. Tiina says:

  Oo jotain jännitettävää on siis taas luvassa ;) Toivottavasti tuutte tännekin päin.. Riemukasta konserttirundia! Varmasti tullaan tyttököörillä kun oot täällä maisemissa.

 5. Anu says:

  Hei, missäs kaikki kotikonnun keikat?
  Etelä-Pohjanmaalla ootetaan…

 6. Juha Tapio says:

  Ainakin hän kohteliaana ihmisenä sanoi tykänneensä :) Oli hienoa tehdä Musiikkikeskus kahdesti, jäin miettimään että onkohan Kuopiossa sellaista konserttikelpoista paikkaa johon olisi saanut koko porukan kerralla, ja Matkuksen kävijöitäkin vielä lisäksi.

 7. Juha Tapio says:

  Ensi vuonna tapahtunee silläkin suunnalla!

 8. Laura says:

  Mahdollisesti Kuopio-halli. En sitten tiedä kuinka paljon sinne loppujenlopuksi ihmisiä mahtuu, mutta on siellä paljon konsertteja pidetty. Musiikkikeskus on mielestäni kyllä akustiikaltaan parempi, kuten nimikin jo sanoo ja muutenkin viihtyisämpi. :)

 9. TIINA says:

  Juha,kiitos että olet tehnyt Pidä sydämestäs huolta biisin.Se minulle kaikista rakkain biisi ikinä!!!! ? KIITOS ?

 10. Maija says:

  Valtavan suuri kiitos ihanista Kuopion konserteista Musiikkikeskuksella ja Matkuksessa! Kiitos myös halista ja nimmarista :) Toivat uutta iloa ja energiaa tähän pimeään syksyyn.
  Tilasin myös Ohikiitävää-kirjasi ja pari vanhempaa levyä, tulivat tänään postissa. Mielenkiintoista päästä kurkkaamaan lähemmin menneisyyteesi.
  Jyväskylässä nähdään taas! Onko siellä muuten nimmarinjakoa? Joululahjalevyihin olisi nastaa saada signeeraukset ;)
  Tsneh! <3

 11. kalle.salmela says:

  Voisko joku vaihtaa liput toiseen esitykseen?
  Mulla kaksi lippua 22.11 (permanto rivi 11), mutta pitäis saada 23 tai 24.11.
  p.0440441098.

 12. Juha Tapio says:

  Jyväskylässä on nimmarishow myös, tarkoitus on tehdä se tällä kiertueella jokaisen keikan jälkeen. Nähdään siellä!

 13. Reetta says:

  Moro ihana Juha!

  Täällä ois pari mattimyöhästä, joita harmittaa nyt suunnattomasti. Tarkotus oli tulla Lahteen sua katsomaan ihan eturiviin, mutta ne liput meni nenän edestä välittömästi. Tunnelma on varmasti huipussaan Sibeliustalon parvellakin, mutta näkökontakti jää uupumaan. Olisi ollut hieno lopetus tälle vuodelle nähdä sut kosketusetäisyydeltä. Vain elämää-ohjelma on tuonut sinusta julkisuuteen erilaisia puolia, oot huippu! Laulujesi sanat puhuttelevat monin tavoin, eikä pysty sanoin kuvailemaan millaisen tunnevyöryn ne aiheuttavat. Sua on siunattu uskomattomalla lahjalla kirjoittaa lauluja, kiitos siitä! Hassua, että kaks 17-vuotiastakin tyttöä hullaantuu sinusta ja biiseistäs näin pahasti. Sussa on kaikki kohdallaan, Juha. Hyvää talven alkua ja joulun odotusta! Tsemppiä keikoille, Lahdessa nähdään!!

  ps. TSNEH

Vastaa