Keikka-arviota Karstulasta

Kultapoika Juha Tapio toi kesän Karstulaan! Tuhat ihmistä ei voi olla väärässä – Juha Tapio on maailman paras laulaja, lauluntekijät ja sydämellinen ihminen. Miehen konsertti Karstula areenalla perjantai-iltana olisi sulattanut jäänkin, ellei sitä olisi jo tehty. Juha Tapio, loistava bändi, ammattitaitoisesti hoidettu äänentoisto ja kruununa päälle upeat ilotulitesuihkut ja tulet olivat jotakin sellaista, mitä ei ole Karstulassa ennen nähty ja koettu.

Istumakonsertissa yleisön sytyttäminen ei ole ihan helppo juttu, mutta tässäkin Juha Tapio onnistui ylittämään odotukset: kädet heiluivat ja laulu raikui. Tosin sai siinä laulaja muutaman kerran juosta hallin ympäri!

Musiikki oli sopiva yhdistelmä tuttua ja uutta Juha Tapiota. Kuultiinpa Juha Tapio versio aikaisemmin muiden artistien esittämästä Pettävällä jäällä -laulusta, jota hän ei aluksi tuntenut omakseen. Täytyy vain ihmetellä, että miksi ei!

Konsertin jälkeen Juha Tapiolla oli aikaa ja kiinnostusta jakaa nimmareita ja asettua valokuvattavaksi faniensa kanssa. Artisti lähti hallista vasta, kun kaikki fanit oli taputeltu. Juha Tapion seurassa kuka tahansa voi loistaa!

Konsertin järjesti Viispiikkinen-lehti sujuvassa yhteistyössä Karstula Areenan kanssa.

Vastaa