Kesärundin päättäjäiset.

Kiitos Levin loistavalle yleisölle, kesän huikea kiertue on mukava määriä pakettiin kaltaisessanne seurassa! Tänään Posio, sitten kohti uusia metkuja!

6 thoughts on “Kesärundin päättäjäiset.

 1. Piia says:

  Konserttia odotellaan jo kovasti täällä Posiolla… Illalla nähdään :)

 2. ujopiimä says:

  Kiitos mahtavasta keikasta! Tunnelma paikalla oli katossaan, vähintäänkin minulla :) Jaksoit illan päälle käydä konsertin jälkeen yleisöäkin moikkamassa. Olet pysynyt näitten vuosien varrella ihan yhtä sympaattisena ja valoisana persoonana menestyksestä huolimatta, siinä luonasi pikaisesti käydessäni sen jälleen huomasin. Tule usein tänne pohjoiseen! Kyynisyyttä vastaan :)

 3. Marjo Haikonen says:

  Moi Juha! Kiitos kaunis Posion keikasta, pitkä odotus palkittiin, mukavaa kun ehdit jakaa myös nimmareita ja vaihtaa pari sanaa keikan jälkeen! Oot mahtava tyyppi!! Bändille tietty myös iso kiitos, ihanasti välittyi se kuinka huomioit bändisi jäseniä ja että myös he saivat ansaitut aplodit ja huomion ? Seuraavaksi Hesassa kirjan julkkari keikalla, mukavaa alkusyksyn jatkoa ja nähdään…

  T: Marjo ja Milla :)

 4. Päivi says:

  Kiitos loistavasta keikasta Levillä!
  Eka kertaa olin sinun live keikalla ja oli todella hyvä keikka! Ainoa pitkä miinus tuli kestosta, miksi esiinnyit niin vähän aikaa kuin reilu tunnin verran…?? Sinua olisi kuunnellut pitempäänkin :o

 5. Miehän se vain says:

  Kiitos mahtavasta Levin keikasta! Olin ensimmäistä kertaa Sinua kuuntelemassa ja täytyy sanoa, että huh, huh! Ei todellakaan jää viimeiseksi kerraksi! Kädenpuristuksesi ja hetkessä läsnäolosi antoi sopivasti potkua seuraavan päivän puolikkaalle! Olet upea esiintyjä ja tulkitsija, olen todella vaikuttunut! Aurinkoisia syyspäiviä toivottaen ja jälleennäkemistä odottaen!

 6. Juha Tapio says:

  Kiva jotta kelpas! Sopimukseen meille oli kirjattu soittoajaksi tunti, mutta soitimme puolitoista tuntia, kaksikymmentä biisiä. Otetaan ens kerralla vielä muutama lisää.

Vastaa