Kevätkiertue takana, suurkiitos kaikille!

Eipä ehtinyt väsy painaa, niin paljon saimme Teiltä lämpöä ja energiaa. Kesän korvalla jatketaan, jälleennäkemistä jo ilolla odotellen! Juha, Kalle, Joonas, Ako, Tommi, Pekko, Heli sekä Murkku.image

5 thoughts on “Kevätkiertue takana, suurkiitos kaikille!

 1. Meri-Tuuli says:

  Kiitos ihanasta konsertista Salossa. Nautimme tyttäreni kanssa koko sydämestämme. Laulusi ovat kauniita ja koskettavia ja niissä on sanomaa. Niitä on ihana kuunnella ja niistä saa aina voimaa itselleen.
  Toivon sinulle ja koko bändille kaikkea hyvää ja kivaa kesänodotusta sekä mukavia keikkoja, sitten kun taas keikkailette.

 2. Marjo Haikonen says:

  MOI!
  Niin innoissaan olen et kerrottava on, olin jo luopua toivosta että saisin kaverin Naantaliin Kaivohuoneelle 13.6..olin jo kysyny viideltä ystävältä ja kenellekään ei ajankohta sopinut, eilen aloin puhua siitä anopille ja en mä kerennyt edes kysyä häneltä kun se sanoi että mä voin lähtee! Huone Naantalin kylpylästä ja liput Kaivohuoneelle varattu!! Nährään :)

 3. Ritva says:

  Kiitos viime öisestä unilandia keikasta.Muuten oli hyvä keikka mutta erehdyt napaamaan tanssi taidottoman hetkes pyörähteleen….voi sun varvas parat :D Kiitos keikasta ja anteeksi varpaittesi tallominen.Live nähdään parin kuukauden päästä.

 4. Juha Tapio says:

  Jaahas… Mä mietinkin miksi oli aamulla varpaankynnet mustana…

 5. Ritva says:

  Anteeksi :( Todellisuudessa minähän en tanssi…ja näillä mennään :)

Vastaa