16 thoughts on “Kiertue 2013 vielä kerran kuvina!

 1. Heli Kaisla says:

  Upeita kuvia!!! Ihan sydämestä kouraisee, niin hieno fiilis oli sunnuntaisen Sibeliustalon konsertin jälkeen. Kuvia katsoessa pääsen uudelleen konsertin tunnelmaan. Itku ja nauru, kaikki mahdollinen siltä väliltä, tuli eläydyttyä läpi. KIITOS vielä!!
  Onnellista Joulua Juhalle, bändin pojille ja taustajoukoille <3

 2. Juha Tapio says:

  Samat tunneskaalat käytiin läpi myös koko bändin ja tekniikan kanssa, kouraisee omaakin sydänalaa kun noita kuvia katselee. Olen kiitollinen tästä kaikesta, ja siitä että teitä upeita ihmisiä on niin paljon kuulolla ja mukana. Onnellista joulua sekä tulevaa vuotta myös Sinulle!

 3. Heli Kaisla says:

  Kiitos!!
  Näissä tunnelmissa on ilo jatkaa alkavaan vuoteen!!

 4. Sirpa Leinonen says:

  Selaan näitä kuvia edes takaisin ja näistä kaikista kuvista huokuu se valtava tunnelataus ja rakkaus tuohon työhön ja se näkyy jokaisen bändin jätkän naamasta. Kaikki antaa itsestään joka kerta kaikensa. Itse pääsin elämään näitä fiiliksiä Tampere talossa ja Vesilahden kirkossa, missä oli taas niin pysäyttävä, rauhallinen tunnelma. Odotan taas innolla että pääsisin pian taas teidän keikoille. Rauhallista Joulua teille kaikille. Ihania ootte!!! Niin… ja onnea ja menestystä tulevalle vuodelle.

 5. Pirre says:

  ISO kiitos Lahti konsertista ja leppoisaa joulua teille kaikille <3

 6. Marjo Katunpää says:

  Kiitos Juha. Erityisesti Logomon 7.12 konsertista ;-) Olipa mukavaa kuulla lauluja myös sieltä alkuajoilta. Eikä ole sulla meno vuosien varrella hiipunut, paranemaan päin. Meillä ollaan tykstytty koko perhe sun musaan ja usein pelireissuilla soi joku levy… muksutkin laulaa. (ja mää) Mut hei siunattua Joulua sulle ja perheellesi, kiitos viellä ja Salossa nährään keväällä. PS.sellainen kultahippu kiitos semifinaalin julkkarista :D Oli ihan mahti 10vee hääpäivä ”lahja” <3 <3 <3
  "KULJETA JA JOHDA… TÄHTENÄ NYT HOHDA… ILTA KUN SAAPUU JA MATKAMIES HÄMÄRÄÄN JÄÄ… "

 7. Liisa says:

  Olin kuuntelemassa Turun Logomossa keikkaasi lauantaina 7.12. Haluaisin kiittää sinua upean keikan ja mahtavan menon lisäksi siitä, että annoit meille sisäänpäinkääntyneemmille ihmisille luvan pysyä istumassa penkissä jos siltä tuntuu. Meinasi tulla hölmö olo olla etupenkissä kun en ole mikään luontainen joraaja, mutta kun sanoit että jokainen saa olla sellainen kuin on, niin oli astetta helpompaa nököttää paikallaan eikä käsiäkään tarvinnut koko ajan läpytellä kun se nyt ei vain aina tule luontevasti vaan vain pakottamalla. Oma jähmeys ei kuitenkaan suinkaan tarkoittanut, etten olisi nauttinut keikasta, vaan se oli paras keikkakokemukseni ikinä. Uppouduin musiikkiin ja minulla oli käsittämättömän hyvä olla koko shown ajan. Vierellä se oma toinen puolikas, kahdesta puusta se toinen, aito rakkaus. Iloa, onnea, liikutusta, naurua ja vaikka mitä.

  Erityiskiitos Aito Rakkaus -biisin esittämisestä. Meillä siitä on tullut koko perheen hitti, josta tykkäävät 2- ja 4-vuotiaat pojatkin ja osaavat laulaa mukana melkein koko kappaleen.

  Kaikkea hyvää ensi vuodelle ja rauhallista joulunaikaa. Todennäköisesti vielä kohtaamme, vaikka tuskin siitä tietoinen koskaan oletkaan. :)

 8. Heidi Rantanen says:

  Moi!

  Mahtava nähdä kuvia konsertista ja oli ilo pongata omakin kuva sieltä myös : ) !!
  Olet ollut meidän perheessä vuosien saatossa monessa mukana, kiitos siitä ja kiitos mahtavasta konsertista!!

  Hyvää ja siunattua Joulua teille kaikille ja perheillenne!

 9. Emilia says:

  Onko tulossa Helsinkiin lisää keikkoja keväällä/kesällä, jotka eivät ole k-18?

 10. Kaisu Aaltonen says:

  Uuupea konsertti oli Lahdessa myös lauantaina! Kiitokset suuret koko bändin poppoolle!
  Oli kyllä paras konsetti ikinä Sibeliustalossa….tuumaili konserttiseurueemme ainut mies ratin takaa kuskatessaan meitä naisia kotiin. Ja me laulelimme kotimatkan joululauluja juuri hankitun levyn säestyksellä.
  Rauhaisaa joulua ja onnellista vuotta 2014 Juhalle ja koko poppoolle!

 11. Heidi Rantanen says:

  Moi!

  Mahtava nähdä kuvia konsertista ja oli ilo pongata omakin kuva sieltä myös : ) !!
  Olet ollut meidän perheessä vuosien saatossa monessa mukana, kiitos siitä ja kiitos mahtavasta konsertista!! Oli upeaa olla myös juhlistamassa tuplaplatinoita kanssasi!

  Hyvää ja siunattua Joulua teille kaikille ja perheillenne!

 12. Teija Naakka says:

  Hei Juha ja bändi! Loistavia kuvia ja ikimuistoinen keikka sunnuntaina Lahdessa!! Me olimme siellä koko perhe, 7 ja 8 vuotiaat lapset melkein eturivissä ja ystävällisesti pääsimme pitkän jonon ohi nimmareiden hakuun. Olen itse fani vuosien takaa ja nyt koko muu perhe on mukana…musiikkisi – Juha – on inspiroinut, itkettänyt, koskettanut, kulkenut mukana monissa elämänvaiheissa, rohkaissut kirjoittamaan…siksi halusin antaa runokirjani sinullekin. Toivottavasti ehdit joskus vilkaista sitä! Rauhallista joulua! Kiitos, että olette!

 13. Kristiina says:

  Kiitos Juha ja koko bändi tietysti myös aivan mahtavan upeasta Logomon konsertista 7.12.2013. Osaat Juha todella viihdyttää ja luoda upeata tunnelmaa, eikä sinulta vauhtia puutu ja huumoriakin löytyy. Musiikkisi on kulkenut elämässäni mukana yli viisi vuotta, sinun kappaleesi ovat lohduttaneet vaikeina aikoina – etenkin ”kelpaat kelle vaan”-kappaleesta sain voimaa. Vaikean parisuhteen päättymisen jälkeen jaksoin uskoa tulevaan ja nyt olen onnellisesti naimisissa, häät olivat tänä vuonna. Oikein iloista joulua teille kaikille!

 14. Katriina says:

  Hei!
  Kuvien kautta pääsin elämään uudelleen Tampere-talossa ja Jyväskylän Paviljongissa kokemiani hetkiä. Kiitos niistä! Ihana olet ja aivan mahtavat konsertit veditte, kuten jo molempien konserttien jälkeen pääsin sinulle kertomaan. Nyt on eturivin paikat varattu Hämeenlinnaan huhtikuulle :-)

  Toivottavasti saat rentouduttua ja ladattua akkuja nyt, kun pitkä kiertue on ohi. Annat niin paljon valoa ja voimaa toisille, että jossain vaiheessa jo ajattelin, miten itse jaksat tuon kaiken pyörityksen keskellä. Voimia sinulle!

  Rauhallista joulua sinulle ja perheellesi.

 15. Tarja says:

  Kiitos Juha Tapio!!! Hyvää joulua ja Onnellista uutta vuotta:)

 16. Maija says:

  Oikein rentouttavaa Joulua sinulle ja perheellesi sekä siunattua tulevaa vuotta 2014! <3
  Viikonloppuna nähdään ja sitten helmikuussa Heinosen synttäreillä :)

Vastaa