Kiertue hyrähti ilolla käyntiin, kiitos Kuopio!

Illalla uusiksi, ja sitä ennen moikataan Matkuksessa! Kiitos myös lämpimästä VE-palautteesta!

5 thoughts on “Kiertue hyrähti ilolla käyntiin, kiitos Kuopio!

 1. Leevi ja venla says:

  Kiitos Juha. Me rakastetaan sua. Matkus oli täynnä koska sinä olit siellä, hauska juttu. Olet yhä suomen paras laulaja.

 2. Tuula says:

  Sanaton olo.Upea ilta Kuopion musiikkikeskuksessa tänään.Ystävättäreni kanssa tykättiin ja halettiin,eläydyttiin,jaettiin tunteita,nautittiin…silmin,korvin ja sydämin <3 Tästä saimme paljon iloa ja voimia.Kiitos Juha <3 että annoit meille Lapislatsulia…ja meiltä Sinulle lapaslatsulia ;)

 3. Kirsi says:

  Hei!
  Kiitos mahtavasta konsertista Kuopiossa:)
  Toit paljon iloa ja voimaa tähän syksyiseen arkeen!

 4. Katja Mustonen says:

  Kiitos yllätysvierailusta Isosleirillä Hirvijärvellä! TSNEH oli ihana. <3 Tuli kyyneleet silmiin.

 5. Eija says:

  KIITOS Juhisviikonlopusta!! Kaikki tuli, mitä to:na lupailitkin ja enemmänkin! Aina taattua Juha Tapiota mutta onnistuit yllättämäänkin sekä Kuopiossa että Hirvensalmen päivänäsi.

  Olihan mahtia saada olla mukana Kuopiossa fiilistelemässä! Kaikki oli Isoa (myös tunteet yleisössä), Komiaa ja Vimpan päälle. Ja mikä Meno ja Iloisuus =) Välillä jännitin ihan oikeesti pysyykö kirmaileva villivarsa edes lavalla.. Kososen Mikon soitto oli melko eläväistä. Loistoporukka Sulla! Kiitämme isännän kanssa!!

  Kiitos myös, että lähdit mukaan Vain elämää -ohjelmaan! Läsnäolosi ja laulusi tekevät hyvästä huipun!! Olipa lämminhenkinen jalismatsi. Varmasti ikimuistoisia hetkiä mukaan päässeille nuorille ja heidän perheilleen. (Vuosien kokemus itselläkin tunnelmista kentän laidalla oman pojan pelejä seuraten..) Hyvä JT! Ja ne kyyneleesi.. Rakkaita biisejä Sulle ja meille kaikille!

  Juha, kyllä Sua kehtaa fanittaa! Oot lapislatsulii koko mies – harvinaista, arvokasta ja herkkää – sanoohan uusimman levysikin kansi niin ;)

  Jyväskylän juhlia odotellessa.. Asemissa silloin mammat.

Vastaa