Kiertueen alkuun enää pari viikkoa!!

En oikein malttaisi enää odotella… Ilo alkaa Kuopiosta, jossa lauantai on loppuunmyyty, perjantaille on vielä parvekepaikkoja jäljellä. Pian nähdään ystävät!

4 thoughts on “Kiertueen alkuun enää pari viikkoa!!

 1. TIINA says:

  Voi kuules kuopion lauantaita odotan myös täällä. Tuo konsertti on miulle palkinto kovasta kahden vuoden uurastuksesta. Vielä loppurutistus ennen sitä! Katsotaan valuvatko kyyneleet taas pitkin poskiani. Rakastan tuota pidä sydämestäs huolta biisiä.Sydämiä sinne sydämees! ?

 2. Anne says:

  Kiitos Juha uudesta levystä,ostin sen Johanna Kurkelan keikalta Kuopiosta ”männä” viikolla ja arvaat varmaan,että mitään muuta en ole tehnytkään,kuin kuunnellut levyäsi:) Miten minä sanoisin,sinun levyt ovat aina olleet PARHAITA,mutta tämä on kyllä nyt NIIN PARAS,kuin voi olla.MAHTAVA,ilo ja riemu ja rakkaus on jokaisessa laulussasi ja jokaikinen biisi on tarttuva,että ei voi muuta kuin iloita ja ríemuita kanssasi.Ja KIITTÄÄ SINUA,kun aina jaksat tehdä uutta.KIITOS<3<3
  Ja laulut ovat erittäin koskettavia,kuten aina<3 Elämäntarinat ovat ihania ja kuten aian,joka laulusta löytää aina itseään,elettyä elämää ja armollisuutta ja se se on mikä koskettaa,ARMOLLISUUS.
  Kuopiossa nähdään 2.11. tulethan jakamaan nimmareita? Anne

 3. Juha Tapio says:

  Kiitos Anne, nähdään Kuopiossa, tulen nimmareihin ilman muuta!

Vastaa