Kiitämme Sieravuorelle kavunneita!

Nyt lavalle Lappajärvellä, muutaman tunnin kuluttua Parkanossa. Mie tykkään tästä.

image

6 thoughts on “Kiitämme Sieravuorelle kavunneita!

 1. Tiina says:

  Mie tykkään kans! Mie kuullostaa Siun sanomana kivalta! Pohjois-Karjalan mie on tarttunut sinuun ?

 2. Pia says:

  Kiitos, oli taas niin kivaa! Mä oon kuule paljon onnellisempi ihminen, kun oon sun musiikkisi ja keikkasi löytänyt. Niistä saa määrättömästi hyvää mieltä ja positiivista energiaa. Jäähallissa sitten seuraavan kerran (ellei nyt sitten ihan lähikylille satu tulemaan mitään uusia keikkajulkistuksia tähän väliin, sit täytyy harkita uudelleen.. ?). Siellä ylimmällä lehterillä me jorataan ihan hulluna, jes.

  Heh, vähänkö mulla on pitkät piuhat, tänä aamuna vasta tajusin sen ”toiseksi suosituin lahtelainen”- jutun. Ja ihan tiedoksenne, että ainakin täälläpäin Ako kyllä on se suosituin. Kuka muu muka se vois ollakaan, en mä ainakaan keksi.. ?

 3. Minna Partanen says:

  Täällä Lappajärvellä herättiin sateiseen aamuun.
  Sydämellinen Kiitos eilisestä keikasta! Oli ihana kuulla myös lauluja, joita en aiemmin ole livenä kuullut <3
  Kaunis ihminen oli myös pitkästä aikaa koskettavaa kuulla. Piti purra lujasti huulta ja yrittää ajatella muuta kuin laulun sanoja, ettei kyyneleet ois valuneet, mutta kyllähän ne kyyneleet silti tuli..
  Kiitos selfiestä, sitä kattoessa ei itketä, vau :D
  Perhoset vatsassa lepattaen jänzkätän josko kenties keikkakalenterisi yllättää mut vielä kerran, vähintäänkin kerran :)
  Onneksi on lippu (liput) jäähalliin!!
  Hyvää ja ihanaa loppukesää!
  KIITOS!!!!!!!!!

 4. Marjo Marttinen says:

  Voi tuo keikkakalenteri näyttää nyt niin lyhyeltä, mutta kyllä sä olet breikin ansainnut! Totisesti :) täällä vain malttamattomana ootellaan niitä muutamia syksyn keikkojen julkaisuja joista olet väläytellyt, kumpa olisi ”jossain täällä” ja nii et lapsikin pääsis… ikävä on jo :/

 5. Auli Pyykkö says:

  Kiitos Parkanon keikasta, mie tykkäsin siitäkin ;)
  Joka keikalla niin sama, sanoinkuvaamattoman ihana fiilis. Ja kun estradi tyhjenee sitä odottaa heti jo seuraavaa kertaa….

  Siinä ennen keikan alkua kun oli puhe ettei käy kateeksi työtänne niin mietin lähinnä matkustelua, kerta toisensa jälkeen kamojen roudausta ja keikalla itsestään kaikkensa antamista, monenlaiselle yleisölle, monenlaisilla lavoilla ja ympäristöissä. Mietin myös kuinka tuota kaikkea jaksaa. Silti tarkemmin ajateltuna olen ehkä kuitenkin kateellinen. Saatte tehdä täysillä sitä mistä pidätte. Itsellä se ei hoitotyön puitteissa ole likikään mahdollista vaikka työstään pitääkin….

  Tein tässä Laukaan festareiden jälkeen tarkistuslaskentaa keikostasi joilla olen saanut / voinut olla paikalla. Jo aiemmin on harmittanut kun tarkka kirjanpito niistä jäi 2009 syksyllä. Siitä sitten aloin nyt ynnäilemään kalenterien, talletettujen pääsylippujen ja muistin terästämisen tuella. Tuloksena huimat 41 keikkaa nyt Parkanon jälkeen. Ja tästä jatketaan, jatketaan, jatketaan…….

  Tänä kesänä olen päässyt kuuntelemaan ja näkemään teitä kokonaista 4 kertaa. Onnellisena siitä, nyt jäähallin keikkaa odotellen, koettuja hetkiä muistellen.
  Ja Juha, et tiedäkään kuinka paljon nuo meidän fanien tapaamistuokiot musiikin lisäksi niin minulle kuin muillekin merkitsevät. Se aitous ja lämpö millä meidät kohtaat, voima mitä meille annat. Kiitos että jaksat <3

  Kiitos Juha, Joonas, Ako, Kalle, Tommi sekä Murkku ja muu taustatiimi. Ootte parhaat. Voimia musiikin luomiseen ja esittämiseen sekä kiertue-elämään ja roudaukseen sekä muuhun rumbaan jatkossakin jotta saamme parhaasta musasta nauttia.

  Turvallisia keikkamatkoja !!! Tapaamisiin :)

 6. Eija says:

  Sulla 41 :) Ompa tasaista. Olet kaksi keikkaa edellä.. Mun laskelmat kylläkin ihan muistin varassa kyhätty..

  Me tuuletetaan lukemia, mutta ne taitaa Juhan silmissä näyttää melko pieniltä. Tuli vaan mieleen, kun kerran hehkutin hälle 8 keikkaa yhtenä vuonna – järkyttyneellä ilmeellä hää tokaisi: Vaan 8! Ja meillä kun on satoja keikkoja vuodessa! No.. Tuleehan sitä toki muidenkin keikoilla käytyä – musiikin (lähinnä gospel) suurkuluttaja kun olen..:)

Vastaa