Kiitokset joulukonserteista!

Tampereelta lähdimme vain hieman väsyneinä mutta erittäin onnellisina. Jotenkin mahduttiin kaikki joka paikkaan sisälle, kiitos lämpimästä tunnelmasta!

4 thoughts on “Kiitokset joulukonserteista!

 1. Arto Koivumäki says:

  Kiitos Tampereen konsertista! Hienosti soi ja näkyi kun vaan malttoi tulla ajoissa paikalle. Myöhästelijät vissiin joutuivat vähän huonommille paikoille. (kuului nurinaa)
  Kappalevalinnat ja sovitukset olivat juuri sopivia ja maltillisia kirkon tiloihin. Sinä se vaan jaksat hämmästyttää sillä, kuin montaa eri tyyliä pystyt esittämään; Tampereen konsertin ensimmäinen laulu pelkällä tausta soinnulla, Un-Plug yksistään kitaran kanssa, harmoninen bändikokonaisuus kirkossa ja viimeisenä rock-asenteella heitetty festarikeikka. Väittäisin, että tämän kaltaisia esiintyjiä on harvassa. Kiitos sinulle, että olet juuri tuollainen!

 2. Eija says:

  Hienosti näkyi ja soi myös Joroisissa!
  Meillä lähtö jäi ihan viime tippaan. Mutta koska sittenkin saatiin hoitoasiat järjestymään kotona, päätettiin ottaa riski ja lähteä ajelemaan. (Sellainenkin huono kokemus on, että täyden kirkon ovelta käännytettiin pois..) Vaan kuinkas sitten kävikään.. :) Parkkipaikalla opastettiin tyhjään paikkaan. Ihan viimeisten joukossa oltiin kirkossa eli täyttä oli. Ajateltiin mennä seisomaan kirkon takaosaan, jos vaikka jotakin sieltä näkyisikin. Kesken sinne siirtymisen juontaja/kirkkoherra? osoitti meille, että eturivissä olisi vapaana kaksi paikkaa.. :)) Melko nappiin meni. Kyllä taasen kannatti lähteä!!! Me Kiitämme!!

 3. Heli Juuti says:

  Hei!
  Näin matti-myöhäisenä kiitän Lappeenrannan Joulukonsertista. Tunnelma hieno ja esiintyjä upea niinkuin aina. Ainoa asia mikä minua hieman harmitti, oli se että, mielestäni kirkossa pidettävässä Joulukonsertissa toivoisin kuulevani ainoastaan joululauluja ei muita omia lauluja, niin hienoja kuin ne ovatkin.

 4. Juha Tapio says:

  Kiitos, mekin tykkäsimme! Tuo lauluvalikoima on makukysymys, mutta lauluntekijä esittää ensisijaisesti omia laulujaan, ja todennäköisesti, jos tuollaisia joulukonsertteja enää jatkossa tulen tekemään, ne tulevat aina sisältämään muitakin kuin joululauluja.

Vastaa