7 thoughts on “Kiitokset Sataman aurinkoisesta illasta!

 1. Minna says:

  Kiitos ihanasta keikasta koko bändille! Niin sympiksiä kaikki!?????

 2. Marja-Leena Grönfors says:

  Harmi etten ollut kuuntelemassa mut oot tosi ihana laulaja ja sulla on hyviä kappaleita. Varsinkin aito rakkaus

 3. Marja-Leena Grönfors says:

  Niin ja tietysti kaksi puuta

 4. Auli Pyykkö says:

  Kiitos sinulle ja koko bändille ja taustajoukoille. Loitte jälleen kerran suurenmoisen ja unohtumattoman hetken, jonka olisi suonut jatkuvan ja jatkuvan. Se ilo ja positiivinen energia minkä tuotte aina mukananne ja tartutatte yleisöön on jotakin ainutlaatuista. Ihania ja parhaita olette olleet jo kauan ja tuntuu että kerta kerran jälkeen aina vaan paranette….

  Itse tulin keikalle suoraan Keski-Suomen keskussairaalasta jossa sain olla sylittelemässä pientä kultahippua, kolmatta lastenlastani, pientä edellisyönä syntynyttä tyttärenpoikaa. Pienokainen syntyi sopivasti juuri vierailuni aikaan. Elämä on ihmeitä täynnä.

  Aurinkoisia ja turvallisia keikkakilometrejä :)
  – Seuraavaa mahdollisuutta tulla kuulolle täällä jo odotellaan :)

 5. Eija says:

  Kiitos Teille Loistokeikasta!!! Saatiin tutustua uuteen kitaraankin:) ja käsi oli lämmin!

  Erikoinen keikkailta oli kyllä siinä mielessä, että koko seuraava päivä etittiin Väinöö.. (Pakkohan se oli jäädä kuuntelemaan Karjalaisenkin osuus – tykkään kyl tyylistä ja älysti joistakin biiseistä. Apinaorkesteri meidän nuorimmaisen lemppari!)

  Häyrylänrannassa jatkuu yhteislaulut! :) Tytärkin ilmoitti et sillekin on hommattava lippu sinne. Etpä oo sitä vielä rouvana nähnykään.. Tulloo hauskoo!! Kovasti ootetaan jo!

 6. Eija says:

  Oi, kuinka ihanaa! Onnittelut mummulle:) Tunnistin sut naamakirjan perusteella, vaikka en itse siellä olekaan. Olisin tullut moikkaamaan mutta ku oli aita välissä.. (Olin vasemmalla tokarivissä.)

 7. Auli Pyykkö says:

  Voi kiitos !!
  Mietin tässä pääni puhki mutta en saa mieleeni paljonkaan ympärillä olleesta yleisöstä. Olin niin täydellisesti musiikin, Juhan, bändin ja koko tilanteen tunnelmissa. Ja vielä täysin ”höpertyneenä” pienen miehen ensitapaamisesta.
  Jos törmäillään, tule ihmeessä moikkaamaan. Juhan keikoille ilmestyn aina kun mahdollista. Seuraavaksi Suomipop- festareille :)

Vastaa