8 thoughts on “Kiitos eilisestä, parin tunnin päästä uusiksi!

 1. Mira says:

  Kiitos Juha ja kaikki konserttia järjestäneet! Tunteet heittelivät laidasta laitaan illan aikana, mutta päälimmäisenä mieleen jäivät ilo ja onnellisuus. Olet mahtava persoona, loistava taiteilija ja sinusta huokuvat lämpö ja ystävällisyys. Kanssasi on helppo viihtyä, kiitos siitä.

 2. Haidi says:

  Kiitos Juha Tapio ja bändi! Kaikki muu ympäriltä hävisi kun musiikki alkoi soida. Kylmiä väreitä ja kyyneleitä kauniista lauluista ja sanoituksista. Taas kerran osui ja upposi. <3
  Tervetuloa pian uudestaan…

 3. Päivi says:

  Erityisesti minua viehätti kauniisti toteutettu screeninäkymä värimaailmoineen, sekä bändin ”poikien” mahtava eläytyminen esiintyessä. Ja noh, JT on tietty <3. Kiitos!!!

 4. Terhi says:

  Kiitos Paviljongin konsertista! Ulkona oli mahtava myrsky, mutta niin oli sisälläkin! Kiitos uudenlaisen mieskuvan maalaamisesta, Juha! Huippubändi ja upea solisti! Tervetuloa pian uudestaan!

 5. Arja says:

  Sunnuntain konsertti: Naurua ja nautintoa, kylmiä väreitä ja kyyneleitä… Iso kiitos Juha Tapio & mahtava bändi!!

 6. Anne-Marita says:

  Kiitos Juha (ja kumppanit) kokonaisvaltaisesti antoisasta ja monipuolisesta konsertista jälleen. Kaikki oli tyylillä toteutettua ja koko perheemme viihtyi mainiosti musisoidessanne sunnuntai-iltana Paviljongissa. Jumalan runsasta siunausta elämäänne ja lähestyvään joulunviettoonne. Anne-Marita, Raito ja Hilja-Maria
  PS: Klarinetti (yms puhallin) saattaisi myös sopia lauluihin & kokoonpanoon mainiosti joskus!?

 7. Päivi Tarvainen says:

  Iso Kiitos sunnuntain 1.12.2013 konsertista!
  Lauluissasi on kyllä aivan ihania tarinoita, ja osa Lapislatsulin lauluista aukesi ihan erilailla eilisessä konsertissa kuin levyltä kuunneltuna.
  Tunnemyrsky oli mieletön kyynelista nauruun. Harmi kun oli penkkiväli niin ahdas ettei päässyt kunnolla joraamaan.
  Ootte ihania joka ikinen, Kiitos!!!

 8. Mallu says:

  Kiitos mahtavasta sunnuntain konsertista Jyväskylän Paviljongissa! Konsertti oli aivan upea kokemus taustakuvineen ja tunnelmineen. Soittajat olivat todella taitavia, erityisesti uusi kitaristi ja hyvä rumpali jäivät soittajista mieleemme.
  Paras kaikista oli kuitenkin Juha Tapio – erityisesti pidimme musiikkisi positiivisesta sanomasta ja iloisesta otteesta elämään. Uuden levyn biisit ovat todella koskettavia (”Aito rakkaus yllättää sut vielä kerran” erityisesti).

  Voimia teille kaikille jatkossakin! Jatkakaa hyvän jakamista edelleen, kuuntelijoita varmasti riittää!!

Vastaa