Kipinöitä ilmassa tästä päivästä alkaen!

Konserttikiertue myllää influenssan lailla kautta maan seuraavat pari viikkoa, mutta meidän tarkoituksemme on levittää iloa, tartuttaa kipinöitä. Syksyn konserteissa mukana olleet jo muistanevat, että toisella puoliajalla saa hillityn penkissä istumisen kernaasti unohtaa jos siltä tuntuu… Illaksi Turkuun ja sieltä eteenpäin, pian nähdään!!!

9 thoughts on “Kipinöitä ilmassa tästä päivästä alkaen!

 1. Marjatta says:

  Joona 3-v, joka osaa ulkoa ”Sitkeän sydämen”, odottaa innolla tämän illan Turun konserttia!

 2. Jenni says:

  Turun konsertti oli mahtava! Kiitos ”pojille” :D

 3. Pirjo says:

  Seinäjoen konsertti 15.3.12 OLI MAHTAVA!!!!!!!!!-KIITOS !!!

 4. Marjo Haikonen says:

  KIITOS Juha jälleen kerran!! Eilisillan Savoyn keikka oli AIVAN MAHTAVA!! Illasta toiseen vedät keikkaa ja aina se tuntuu kuin esiintyisit ekalle porukalle, oot innokas ja esiinnyt tunteella, ääneesi ja lauluihisi en kyllästy koskaan ? KIITOKSET myös nimmareista ja valokuvasta!! Nyt jaksaa taas….toukukuun4. saakka =)

 5. Katja says:

  Iso kiitos eilisestä :) Oli ilo kuunnella!

 6. Asta says:

  Aivan ihana Savoyin keikka perjantaina.
  Mahtavaa musiikkia ja oma rakas mukana,täydellistä!
  Kiitos Juha ja bändi! <3

 7. Jonna says:

  Kiitos Haminan keikasta, tällä jaksaa taas! Koko bändistä huokuu niin hyvä fiilis ja läsnäolo, aivan mieletöntä!! Ja ne biisit, niin lohtua ja toivoa antavia.. Sanat ei vaan riitä kuvaamaan tuntoja, mitä musiikkisi herättää!! Pian uudestaan näille nurkille, jookosta joo? Ja Pettävällä jäällä ehdottomasti taas tilaukseen <3.

 8. Riikka says:

  Kiitos ja kumarrus Helsingin Savoy keikasta 25.3! Loppuunmyyty sali ja aivan mahtava tunteikas fiilis. Ei ole suomenmaalla parempaa artistia kuin Juha! Vihdoin myös sain kovin odotetun nimmarin :) Nyt jaksaa taas biisiesi voimalla porskuttaa kevättä eteenpäin. Kaikkea hyvää ja aurinkoista kevättä!

Vastaa