26 thoughts on “Kokoelmalevy saa kaverin: Kauan odotettu nuottikirja julkaistaan 6.11.!

 1. Krista Pellinen says:

  Tulihan se sieltä, Juha, tätä on odotettu ;)

  Muistatko Juvan haastattelun -07, kysymykseni nuottikirjasta ja vastauksesi: ”Mä en haluais ainakaan lähtee sillein jokaiseen et ois monta nuottikirjaa et sitten vois joskus, jos kävis niin onnekkaasti et ura jatkuis vielä pitkään, sais tehä velä monta levyä jossa olis semmosia lauluja niinku mistä ihmiset tykkää, ni sit ois hienoon niinku julkasta todella kattava nuottikirja mis ois niinku kaikki laulut 20 vuoden ajalta tai joku semmonen..” (-Juha Tapio haastattelussa kesäkuussa 2007)

  Sulle on käynyt juurikin niin onnekkaasti ja minä sain odottaa 7 vuotta :D Mutta. KIITOOOS <3

 2. Jarski says:

  Minkä tasoiset nuotit tästä löytyy, toivottavasti sävelen lisäksi myös bassot?

 3. Katriina says:

  Odotettua iloa ja valoa saapui juuri oikeaan aikaan :-)
  Muutamien biisiesi nuotit meillä jo on. Ovat olleet ahkerassa käytössä sekä pianolla että kitaralla. Olen kyllä tosi iloinen, että biiseistäsi on tehty ihan oma JT -nuottikirja. Toivottavasti saadaan etusivulle asiaan kuuluva täydennys Asikkalassa ;-)
  Onkohan se mahdollista?

  Turvallisia keikkakilometrejä, vaikka välillä kahvia siemaillen :-)

 4. Ritva says:

  Ihan tuttuja biisejä..paitsi Hetki hiljaa,joku uusi kenties?

 5. Juha Tapio says:

  Mukana on muutama jonkun muun artistin tai bändin esittämä lauluni, Hetki hiljaa kuuluu Johanna Kurkelan ohjelmistoon.

 6. Juha Tapio says:

  Täydennys Asikkalassa on erittäin mahdollinen ellei peräti todennäköinen!

 7. Juha Tapio says:

  Saan itsekin kirjan painosta käsiini vasta maanantaina, mutta muistikuvani mukaan siinä mennään laulumelodialla ja sointumerkinnöillä.

 8. Juha Tapio says:

  Moi! Muistan kyllä! Oonpas mä niinkutellu tossa haastattelussa… Mutta joo, juhlalliselta tuntui niinku tänä syksynä koota niinku sekä laulukirjaa että kokoelmalevyä, tajus että tässähän on niinku tullu jo töitä tehtyä. Ja tajusi senkin että into niinku jatkaa valitsemallaan tiellä on entistäkin niinku kovempi!

 9. Iida Heino says:

  Oi ihana tuo nuottikirja. Aion varmasti tilata sen!(: Nähdään Turussa Maata näkyvissä- tapahtumassa 15.11 :)

 10. Mari Latvala says:

  Ihanimmista ihanin,niinku mies :D <3 ;-) Tampereen nurse

 11. Ritva says:

  Ilmankos en siitä tiennyt!Joo, tiesin kyllä muut biisit ja esittäjät….

 12. Laura Vaskelainen says:

  Oi ihanaa tätä on niin odotettu!! ? Onko kirja siis saatavilla julkaisupäivänä kirjakaupoista esim Suomalainen kirjakauppa tms.?

 13. tanja k says:

  Mä kans tulossa sinne. Jostai syystä odotan tota keikkaa ihan julmetusti ( normisti tykkään klubi keikoista intiimin tunnelman takia). Ajattelin jopa ottaa miehen pitelemään kuolalappua, eiku fiilistelee mukaan ;)

 14. Katriina says:

  Loistavaa :-) Kun noin hienosti on asiat, otamme Tampere-talossa otetut yhteiskuvatkin mukaamme Asikkalaan viimeisteltäviksi :-)

  Joko sait tänään laulukirjan hypisteltäväksesi?
  Tuntui varmasti hienolta! Tilasin kirjan heti, kun se oli mahdollista. Nyt odotellaan postia…

 15. Krista Pellinen says:

  Eihän tuossa nyt niiin paljon niinkuttuelua ollu, mutta ihan miten vaan ;) Mut kato olithan sä sillon jopa huimat 7 vuotta nuorempi ja kokemattomampi ;)

  Mutta, olet kyllä nuottikokoelmasi ansainnut! Täytyy yrittää se joskus hankkia, jos vaikka pyyhkis sitten pölyt kitarasta ja yrittäs opetella uusiks :) Sen seittemän vuotta oon seurannu siun musiikkia ja keikkoja kuin hai sitä kuuluisaa laivaa (ettei vain ois ollu jopa Titanic) ja aika on mennyt niinkun siivellä konsanaan :) Ihan tosi, vasta äskenhän mie olin tekemässä tuota haastattelua pikkupentuna ja istuin siun ja ison Ollin-körilään välissä yhteiskuvassa, hui että hirvitti :D Ja tässä sitä nyt ollaan, kokoelmia ja nuottikirjaa, nam! <3

  Jatka samaan malliin Juha, olet mahti <3

 16. Juha Tapio says:

  Toivottavasti ei Titanic, sehän uppos kovalla ryskeellä…

 17. Juha Tapio says:

  Tänään sain kirjan! Sen on upea, hienoin tuote joka nimissäni on julkaistu.

 18. Mari Latvala says:

  Kauhea ikävä sinun live ~ esiintymistä & ikävässä täytyy rämpiä!! :-( ~ Tampereen nurse

 19. Eija says:

  Tämä on niinku saatava! Just lähti tilaukseen.. Piano ja kitara täältäkin löytyy:)

  Tota..viikonloppuna piti tilata mut iha unohtu ku tajuttiin et Jäähallikeikka jo hurjan lähellä.. Kaikki sitä varten ny lähtöä vailla. :) Ja seuraava ma vapaa! Jeeeee!!!

 20. Mari Latvala says:

  Odotan,et voin laulaa porukalla: Tykkään susta niin,että halkeen, sitten Juha sanoo: Mitä että, tykkään susta niin ,että halkeen!!!! :D :D :D :D :D :D :D ~ Tampereen nurse

 21. Krista Pellinen says:

  Hmm, totta, toivottavasti ei hain seuraama laiva ollut Titanic, miten lie ois hain käyny? Mutta joo, se ei itsessään ollut vertaus sinuun :D

 22. Johanna says:

  Onko laulu ostettavissa kirjakaupoista/Anttilasta vai onko se vaan netistä tilattavissa? Itse en ainakaan löytänyt tänään kaupoista.

 23. Ritva says:

  Poikani on muutamaan kertaan pyytänyt ostamaan nuottikirjan,niin ajattelin sen sille hommata.Oisko mahdollista vaikka Tampereella saada siihen nimmaria?Tää toinen juttu nyt ei mitenkään liity kirjaan,mut kerron sen nyt tässä samalla.Tämä samainen poika(14v) huuteli yks ilta-Äiti.Juha Suomen paras lauluntekijä. paras albumi on Hyvä voittaa ja paras biisi on Rakastan niin kauan kuin mä voin..Mut toi Copacabana ja Ipanema ei oikeen avaudu – :) Että tämmöiset terkut poitsulta.

 24. Juha Tapio says:

  Pistetään Tampereella nimmarit kirjaan, saa poika sitten päästellä sieltä Copacabanaa niin avautuu sekin :)

Vastaa