Kolmen viikon loppukiri!

20 päivää ja 16 keikkaa ennen pitkää (puolen vuoden) taukoa edessä, intoa puhkuen lähdemme matkaan, alkajaisiksi huomenna Kuopioon! Iloittelu päättyy ke 19.12. Tavastialle, sieltä(kään) ei kannata olla poissa! Nähdään!

9 thoughts on “Kolmen viikon loppukiri!

 1. Satu says:

  Moikka!
  Aikatauluja taas tivaamassa :)

  Mihinkähän aikaan soitto Tavastialla mahtaa alkaa? Vaikka viiden tunnin konsertti (20.00-01.00) toki olisikin kiva yllätys, niin jotenkin en siihen ihan jaksa uskoa…

  Siu!

 2. Juha Tapio says:

  Soitto alkanee viimeistään 21.30, ysin pintaan on syytä olla paikkeilla. Infoan vielä tarkemmin jos tulee muutosta h-hetken lähestyessä. Ihan viittä tuntia ei soiteta. Mutta pari voidaan jos oikein innostutaan.

 3. Anni says:

  Kiitos eilisestä, ihanasta, Kuopion keikasta! Osaahan savolaiset laulaa? ;)

 4. ap says:

  Hei!
  Suurenmoinen konsertti myös Vanajanlinnassa, kiitos siitä ja jaksamista loppurundille. Kovasti yritettiin yhteislauluissa laittaa savolaisille kampoihin :) Pian on joulurauhan aika ja teillekin ansaittu lepo on varmasti paikallaan. Kaikkea hyvää!T:ap ja Hanna, tontut Jyväskylästä.

 5. M&J says:

  KIITOS viimelauantaisesta Vanajanlinnan keikasta, olin mieheni kanssa sitä kuulemassa. Väkisinkin syntyi mielikuva, että lauloit juuri meille ja meistä, eli pystyimme samaistumaan teksteihisi hyvin. Tsemppiä loppuvuoden keikkoihin :)

 6. Sanna says:

  Innostukaa :) on sitä keikkaa odotettukin….

 7. ap says:

  Muutamia konsertteja nähneenä ja tietysti kaikki levyt omistaen täytyy todeta että homma vaan kehittyy, mikä on varmasti tavoitekin. On vaan jotenkin niin helppo samaistua sanoituksiin. By the way olen Juhan kirjaa lukemassa ja so far linjassa nähdyn ja kuullun perusteella. Jotenkin on vaan vaikea pukea tätä kaikkea sanoiksi … mutta tämä koskettaa ja kiitos siitä Juha!
  t:ap

Vastaa