Kuopiossa ja Hirvensalmella säpinää!!!!

Kuopiossa perjantaina ja lauantaina klo 19 täyteen ahdettu Musiikkikeskus, lauantaina lisäksi extrakeikkana Kauppakeskus Matkuksen lava klo 14. Luvassa iloa, naurua, rakkautta ja liikutusta sekä livenä että telkkarissa, jossa pe klo 20 Hirvensalmella vietetään Juhannusta eli minun päivääni. Näkemisiin ystävät!!!

6 thoughts on “Kuopiossa ja Hirvensalmella säpinää!!!!

 1. Henkka Ohlis says:

  LOISTAVAA…UPEETA…KIITOS! Lapset ja nuoret kiittävät sinua siitä huomiosta, jonka olet heille antanut. Ne kantavat pitkälle elämään. Kun soitin Parikanniemeen, siellä oli tunnelma katossa. Olit antanut heille arvostusta, ihailua ja rohkaisua. Olet meille rakas.

 2. Arja says:

  Kyynelehtiä piti pikkasen … Kiitos siitä Maarit ja Kaksi vanhaa puuta.
  Se on minun puhelimen soittoäänikin. Liki liippaa omaa elämää. Kiitos siitäkin ja niistä lukuisista muista mulle rakkaista: Paremmat päivät , Kelpaat kelle vaan ihan nyt parina esimerkkinä. Vain elämää…

 3. Eijma Sonninen says:

  Kiitos ,että oot olemassa. Oli taas tunteikas pe ilta. Oot loistava laulaja. Kaikkea hyvää elämääsi ja enkeleitä matkaasi.

 4. sanna karppinen says:

  Toivon ja rukoilen että juha lukisit tämän.. voisitko tehdä laulun seksuaalisesti hyväksikäytetyistä sillä meiltä puutuu oma laulu. olen 33v veljeni kummisedän hyväksikäyttämä tyttö jonka hyväksikäyttö alkoi mun ollessani 2vuotias ja hän raiskasi mut ollessani 10vuotias ja hyväksikäyttö loppui kun olin 12vuotias. kaikki kuitenkiin oli jo liian myöhäistä ja nyt tänään elän pahan olon, masennuksen, häpeän ja kivun vankilassa.

  Auta juha tapio saamaan meidän ääntä enemmän kuulluksi sillä yli puolet hyväkskäytetyistä tekee itsemurhan ja osa ryhtyy prostituoiduksi tai pornoalalle ja 1-2% selviää vanhuuteen asti. AUTA MEITÄ!!!!!

 5. Heli Kajan says:

  Kiitos Kuopion upeasta keikasta Musiikkikeskuksella.Kiitos myös nimmareista ja onnittelusta(huomenna täytän 60 v.)

 6. Kirsi says:

  MAHTAVA JA UPEA konsertti:) Kiitos siitä.. toit paljon iloa tähän pimeään syksyyn.
  Kerrro huippukitaristeille myös terveiset. Olette Suomen parhaat:)

Vastaa