Kuvittele keikka jäähallissa…

Tässäpä vielä Lasse Niskalan linssin takaa tarkasteltuna upea Jäähalli-konsertti.

14 thoughts on “Kuvittele keikka jäähallissa…

 1. Katriina says:

  Onneksi ei tarvitse ainoastaan kuvitella, koska oli etuoikeus päästä olemaan paikalla :-)
  Jokainen ajettu kilometri ja odotettu sekuntti todellakin olivat tuon kokemuksen arvoisia. Ei ole olemassa sanoja, joilla voisi kertoa niitä tunteita, joita konsertin aikana saimme kokea. Kuten jossain aiemmassa kommentissani kirjoitin, hyppäsimme tunteiden vuoristorataan ja annettiin mennä täysillä! Voimaa, iloa ja positiivisuutta sai taas tankattua niin paljon, että tällä jaksaa taas pitkälle :-)

  Mitkä ovatkaan artistin itsensä fiilikset tuon konsertin jälkeen?

 2. Tyttö naapurin says:

  Yhdyn Katariinan kommentteihin! :) Onneksi sain olla mukana kokemassa sen kaiken!! Vieläkin ihan fiiliksissä ollaan…jalat ei maata tavoita pitkään aikaan <3 Uskoa omien unelmien tavoitteluun sain kovasti!

  Minäkin kuulisin mielelläni Juhan ja koko bändin fiilikset konsertista.

  Mukava olisi myös kuulla, saavuttiko tuotemyyntiin jätetty ruskeassa lahjakassissa ollut fanilahja Juhan?

 3. Tyttö naapurin says:

  Kiitos Lasselle todella upeista kuvista!!! Näiden avulla on mukavaa palata tunnelmiin pitkin talvea, kesän keikkoja odotellessa :) …videomateriaalia myös ootellaan, toivottavasti saataisiin konsertista dvd!

 4. Eija says:

  Juu, huomattavasti paljon kivempi katella näitä kuvia fiilistellen – Tuolla Mekin oltiin!! :D Oli Hienoooo saada olla Isossa Juhlassa mukana. Meitä oli Paljon – Juha Susta selvästi tykätään;) Mahottoman Iso Kiitos Koko Poppoolle!!!

 5. Auli Pyykkö says:

  Kiitos ikimuistoisen ihanasta illasta Jäähallilla.

  Illan tunnelma, vierailevat artistit, ” kultahippusade” ja muut erikoistehosteet. Kaikki niin täydellistä.

  Ja tietenkin te, Juha, Ako, Kalle, Joonas sekä Tommi. Murkku ja muu taustatiimi. Kyllä te osaatte. Uudelleen ja uudelleen. Viedä jalat alta, kuljettaa mielen muistoihin, luoda uskoa, iloa ja valoa. Antaa positiivista energiaa…. Sanat eivät riitä kaikkeen mitä haluaisin kertoa illan tunnelmista.

  Outoa oli olla tällä kertaa vähän taaempana. Etummaisten rivien paikat oli jo ehditty varata kun en ollut tällä kertaa tarpeeksi nopeasti asialla. Mutta hyvä paikka oli silti c- katsomon ekassa rivissäkin. Hyvin näki ja oli jopa tilaa ” elää ” musiikin mukana välillä seisaallaan :)

  Kiitos myös Lasselle upeista kuvista joita olet ottanut nyt ja aiemminkin niin lukuisia. DVD olisi myös täällä toiveissa löytää tulevaisuudessa tilattavaksi.

  Laukaaseen on vielä tälle vuodelle mahdollisuus päästä livenä teitä kuulemaan ja näkemään. Sitä kohti tässä mennään Jäähallin tunnelmissa !!!

  TSNEH <3

 6. Auli Pyykkö says:

  Haluan vielä kertoa että Ratapiha ja Kanssasi sun oli ihana kuulla taas livenä…
  Mahtuiskohan ne Laukaankin ohjelmistoon :)

 7. Mari Latvala says:

  Tykkää & jaettu ;-) ~ Tampereen nurse

 8. Pia says:

  Kiitos kuvista! Ja kiitos vielä lauantaista, käsittämättömän hieno ilta. Itselleni parasta oli Kanssasi sun ja Toiveista rippeet, joita en ollut ennen keikalla kuullut. Ja soolo Minä olen,sinä olet ja Raikas tuuli ja ja ja.. Muuutenkin jokainen biisi kuulosti niin tuoreelta ja soi kauniisti tuona iltana, taianomaista. Syvästi kiitollisena, että saimme olla mukana.

 9. Mari Latvala says:

  Kiitos kun olet komea & ihanin ;-) ~ Tampereen nurse

 10. Mari Latvala says:

  Laulan Juhaa tänään Tartu Mikkiin ~ ohjelmassa! :) :) ;-) parempi hoitaja kuin lurittelija!!! :D ~ Tampereen nurse

 11. Mari Latvala says:

  Moro ~ Juha! Kumpa voisin olla hyväntekijä enemmänkin; Hyvä ystäväni on Parturi/Kampaaja yrittäjä, hän sai minulta lahjaksi lipun Aleksanterin kirkkoon/ Suomen kauniimpaan kaupunkiin :) :) :D :D ;-) ~ Tampereen nurse

 12. Juha Tapio says:

  Hienoa, minä ja ystäväsi kiitämme!

Vastaa