Lapin lumoa ja tasainen semifinaali.

Lapin taikaa on tullut tänä keväänä koettua pariinkin otteeseen, leppoisan kivoja reissuja ja muutama oikein hyvä keikkakin. Jälkimmäisellä pyrähdyksellä viime viikolla bassossa tuuraili Egotripistä lainalle päästetty Anssi Maasalo, joka hoiti sekä seuranpito- että soitantavelvollisuutensa esimerkillisesti. Mieliinpainuvimpia hetkiä varsinkin lavan ulkopuolella – kuulemistamme aamiaispöytäkeskusteluista päätellen myös muille kuin orkesterin jäsenille – tarjoili rumpalimme Helenius, joka Ylläksellä uskaltautui suksille vaatimattoman 24 vuoden tauon jälkeen. Urheasti kaveri hikilautojensa päällä rimpuili kilometrejä vyölleen, ja palautuipa vielä illaksi rummuntaontakuntoon.

Nurmossa soitimme liikuntahallilliselle ihmisiä pitkästä aikaa oikein rehellisen peruskonsertin, ja sen verran hyvältä se tuntui, että poikain kanssa kitalakia maiskutellen jo fiilistelimme tulevan syksyn konserttikiertuetta ja sen toteutusta. Perusasia on tietenkin se että hyviä biisejä esitetään hyvin, mutta muutakin kommervenkkiä on mietitty… Uskomme että jutusta tulee hyvä! Kiertueen paikat julkistetaan ensi maanantaina eli 18.4., ja lippujakin saa jo saman tien!

Kuuntelimme tuotantoryhmän kanssa uuden levyn lauluja, tarkoituksena poimia sieltä parhaat osumat eli ne jotka kannattaa ilman muuta levyttää. Kuuntelussa oli kaksikymmentä uutta laulua, ja armottoman raakkaamisen jälkeen listalla on enää kahdeksantoista… Viikon kuluttua yritämme uudestaan…