Lappajärvi ja Parkano. Erilaiset, eri kivat.

Notta tattista vaan. Ensi viikonloppuna kääritään Serenassa ja Syvälahdella tämä upea kesä pakettiin.

image

10 thoughts on “Lappajärvi ja Parkano. Erilaiset, eri kivat.

 1. Sanna says:

  Kiitos aivan ihanasta Lappajärven keikasta! <3

 2. Mari Latvala says:

  <3 <3 Jeeeeee,….pääsen sittenkin Serenaan <3 <3 Happy!!

 3. Emilia says:

  Eikö tavatian keikalle ole tulossa lisää lippuja myyntiin?:) Tai jollekkin muulle Helsingin keikalle tämän vuoden puolella?

 4. Eija says:

  Melkein meni ajoitus nappiin kolmen pysähdyksen taktiikalla:) – oltiin lippuostoksilla, kun Outi & Lee aloitti. Pihassa naureskeltiin, että sirkukseenko me tultiinkin. Mutta ei..

  Mitä tulimme tänne katsomaan?
  Kaislaako, jota tuuli huojuttaa?
  Ei niin, vaan Jumalan Sanoja
  tulimme kuulemaan.
  (Lk. 7:24-27, Outi&Lee – Kallio)

  Juurikin näin! =) Toinen kerta meillä Kyrönniemellä – ja heti oli kuin kotiimme olisimme tulleet:) Muutama vuosi sitten koko poppoolla (meidän perhe siis) saimme viettää yhden illan nuortenleirillä, jossa Jukka Leppilampi oli mukana. Sinä iltana hän piti konsertinkin. Valtteri Salo kertoi, että juuri se leiri oli alkusysäys tälle festarille (Pyhä Yksinkertaisuus). Ompa hienoa saada olla ihan pieni murunen sitä tarinaa:)

  Oli kyllä Ikimuistoinen ilta! Huippukattaus!!! Tykättiin kovasti. Onneksi tajusin ottaa videokameran mukaan – käyttöä oli:)
  Kiitos myös Sinulle Juha!!! Yhteiset sävelet Jukan ja Toven kanssa oli mahtia! Sinullakin virkistävän erilainen setti. Vielä kesän Ainut mies ja kitara.. Ja encore oli kyllä yllättävä! Niin..ja se kirje…saisinpa kopsun siitä;) Ihana Juha:)

  Taisi olla Sinullekin virkistävä ”Puolimatkan majatalo” keikkaviikonlopun keskellä..

 5. A. Tapio says:

  Tervetuloa Kangasniemelle tulevana lauantaina! Kunnon kesäkauden lopetus ja tunnelma kattoon tai sen yli… :-) Suurenmoinen kesä!

 6. Juha Tapio says:

  Juu, virkistävä oli, ja lämmin henki taiteelijootten kesken…

Vastaa