Laukut, kitara ja ukko valmiita Turkuun ja Tampereelle!

Olkaahan valmiina tekin! Turussa muutaman tunnin kuluttua kevään viimeinen klubiveto (tarkoittaa että soitamme paljon ja kauan), Tampereella soi huomenna klo 20, eli ajoissa paikalle. TSNEH!

image

2 thoughts on “Laukut, kitara ja ukko valmiita Turkuun ja Tampereelle!

 1. Mia Juva says:

  no magee on laukku ukolla :D …eikä vissiin ukossakaan vikaa ole – tsemppiä keikalle

 2. Tanja k says:

  En sitten muista koska viimeksi olis keikalla ääni lähtenyt! Mutta eilen Turussa näin kävi =D eilisen fiiliksen ku sais pullotetettua, sillä pärjäis pitkälle

  Olen tullut siihen tulokseen, että Juha on luomakunnan lahja suomalaisille naisille ja todella vilpittömän kiitollinen Juhan perheelle, että he antavat rakkaansa meille faneille lainaan näin usein!
  On hienoa miten noin suosittu artisti pystyy edelleen ottamaan faninsa huomioon (kyllä kyyneleet kihahti silmiin kun Juha biisin aikana tervehti..ei se on väärä sana.. otti kontaktin cp-vammaiseen mieheen, joka silmiin nähden oli tästä todella onnellinen). mäkin olin onnellinen siitä nimmarista joka sain vihdoin siihen (olen tämän paidan tainnut keskustelu foorumilla mainita) paitaan vaikka Juha olikin jo kotiin lähdössä ja viralliset nimmari kirjottajaiset missasinkin.

  Voitte kuvitella kun sydän täynnä keikalta saatua iloa kömmin aamuyöllä sänkyyn kahden elämäni tärkeimmän miehen (ja parin pehmolelun ja parin pikkuauton) väliin ja pieni ihminen tulooni herätessään vetäiseen koko naaman levyisen hymyn ja kapsahtaa kaulaan on sydämmeni täynnä sitä aitoa rakkautta.

  Eli kaunis kiitos keikasta Juha ja bändin pojat, tausta tiimiä unohtamatta !

Vastaa