Lava on valmis, saimme sivustalta lisälippuja myyntiin!

Saimme muutama minuutti sitten lavarakenteiden valmistuttua lisää lippuja myyntiin lavan vierestä! Liput myynnissä ainoastaan Lippupalvelussa, ovelta niitä ei enää myydä. Tervetuloa illalla!

image

9 thoughts on “Lava on valmis, saimme sivustalta lisälippuja myyntiin!

 1. Mari Latvala says:

  Rakkautta ja iloa! Olisin lahjoittanut oman lippuni,jos olisin saanut eturivin lipun……enää tänään en ehdi siihen perehtyä……… ~ Tampereen nurse

 2. maiju 11v says:

  Moi Juha! Täällä Helsingissä olen odottelemassa sinun keikkaasi Isin kanssa.
  Pidetään hieno ilta yhdessä

 3. Tiina ja Aino says:

  Piti tulla ihan Joensuusta näyttämään miten jorataan kunnolla niin että hiki virtaa. Rakkautta ihmisille jotka eivät voi päästää itsestään irti ja nauttia elämästä. Hunajaiset terveiset Juha!

 4. Ritva says:

  – Kiitos Juha ja bändi mahtavasta illasta<3. Tampereella nähdään sit seuraavan kerran :) P.S Se uusi huppari on tosi magee,pakkohan se oli ostaa.Kiitokset sen · Suunnittelijalle.

 5. tanja k says:

  Eipä paljon muuta sanottavaa kuin kiitos! Ihana Juha ja loistokas bändi. Pulloon ku sais kitaraa soittelemaan ;) Jukka pojan ja Anna Puun osasin arvata, mut Vesku tuli täytenä yllätyksenä! Jos tätä kautta menis Veskulle hyvän voinnin toivotuksetkin!

 6. Ritva says:

  Nyt mä sen vasta hokasin..Siinä hupparissahan on uuden levyn kappaleet …

 7. Riitta says:

  Kiitos Juha, bändi ja vierailevat tähdet upeasta illasta. Tampereella nähdään.

 8. Marjo Marttinen says:

  Juha!
  Ilta oli täydellinen! Kiitos!! Kiitos että yleisö sai olla mukana haluamallaan tavalla! Ihanat vierailevat tähdet, kiitokset myös heille. Kujeileva Jukkis, herttainen ja iloinen Anna, ja charmantti Vesku! Kultapaperi-sade, ilotulitteet, liekkitehosteet, vautsi vau!! Ja olipa ihanaa kuulla pitkästä aikaa livenä myös Toiveista rippeet :) Kiitokset kaikille järjestäjille ja taustatiimiläisille!!! Mä Juha tykkään susta. Niin että halkeen!
  Nähdään Turussa joulukuussa :) Ja Millalta terveisiä :)

Vastaa