Liput Juha Tapion jäähallikeikalle myyntiin tänään


juhatapio_468x264_v2

 

Tänään 13.2.2014 kello 9.00 alkaa lipunmyynti Juha Tapion jäähallikeikalle. Varmista paikkasi kaikkien aikojen keikalle ostamalla liput Lippupalvelusta.

4 thoughts on “Liput Juha Tapion jäähallikeikalle myyntiin tänään

 1. Hanna M says:

  Hei, ostin marraskuun jäähallikeikalle liput maanantaina. Silloin kaikki alasivukatsomoiden paikat oli varattu. Jouduimme sitten tyytymään huonompiin, ylemmän sivukatsomon E5 paikkoihin. Nyt kun katson Lippupalvelun sivulla vapaita paikkoja, on alasivukatsomossa, esim A, niitä vaikka kuinka paljon.

  Eli ei kai käynyt niin, että Lippupalvelu myi meille innokkaimmille ensin huonommat paikat ja nyt kun liput ovat varsinaisesti myynnissä olisikin mahdollista ostaa parempia lippuja samaan hintaan?
  Tuntuu kurjalta! Kannattanee tarkastaa Lippupalvelun toimintatavat.

  Keikkaa odotellen ja hyvistä lauluista kiitellen,
  Hanna

 2. Juha Tapio says:

  Tarkistin asiaa, enkä tuossa alemmassa A-katsomossa näe vapaita paikkoja missään muualla kuin lavalta katsoen kauimmaisessa osassa, vähän niinkuin takakaarteessa. Olen seurannut tuota paikkasysteemiä jonkin verran, ja ainakin minun käsitykseni mukaan paikat ovat olleet kaikille vapaina tasapuolisesti. Kysyn asiaa vielä luonnollisesti niiltä jotka tuota puolta asiasta hoitavat. En usko että teidän paikkanne ovat yhtään sen huonompia, ette ole kovin kaukana lavasta ja näette ja kuulette varmasti hyvin. Rakennamme vielä äänentoiston sekä screenit siihen malliin että jokainen paikasta riippumatta pääsee osalliseksi tapahtumasta!

 3. Marjo Haikonen says:

  ? ihanaa ystävänpäivää Juha ? oot niin kultainen ja tärkee mulle ja niin monelle muulle!!!

 4. Hanna says:

  Kiitos vastauksesta! Olet oikeassa, nyt siellä nähtävästi ei enää ole A-paikkoja ollenkaan. Eilen illalla mobiiliversio tarjosi minulle ”parhaita paikkoja” katsomosta A5. En tiedä oliko siinä sitten joku ”bugi”. Mutta tällä mennään, kiitos huolenpidosta ja hyvää keikkakiertuetta.

  Hanna M

Vastaa