Lisätietoa Turun ja Mäntsälän joulukonserttien lipuista.

Turun Mikaelin kirkon konserttiin lippuja saa ostettua Turun Sokos Wiklundin palvelupisteestä sekä SPR:n palvelupisteestä (Kristiinankatu 10, Turku), sekä netissä osoitteesta www.lyyti.in/joulujuhatapio. Mäntsälän Joulumaan liput myytiin loppuun välittömästi, eikä niitä ole enää saatavilla.

13 thoughts on “Lisätietoa Turun ja Mäntsälän joulukonserttien lipuista.

 1. Mari Kerttula says:

  Vai myytiin heti loppuun , vaikka ei edes tiedetty missä myynnissä. Epäreilua. No mäntsälä niin sisäänlämpiävä kyläpahanen, että kaikki mahdollista.Mutta olisitte sitten olleet hiljaa koko jutusta….

 2. Katja says:

  Toihan on epäoikeudenmukainen juttu toi Mäntsälän lippujuttu (ei voi tollei piilossa lippui myydä)… Mäntsälän sisäpiirit ostaneet kaikki liput… Ois kiinnostanu todella päästä ko konserttiin…

 3. Juha Tapio says:

  Miksi olisin hiljaa joulukiertueesta? Yksi seitsemästä konsertista on Mäntsälässä. Paikallinen taho järjestää, ja odotin heiltä tietoa lipunmyyntipaikasta tänään. Olivat kuitenkin laittaneet konsertista tiedon jo paikallisesti liikkeelle, ja kysyntä oli sen verran kova että kaikki liput menivät saman tien. Ainoa miinuspuoli on tietenkin se että en itsekään ollut saanut tätä tietoa ennen kuin päivitimme keikat näkyville. Mitään epäreilua tässä ei kuitenkaan ole, konsertteja myydään joskus loppuun eivätkä kaikki halukkaat saa lippuja.

 4. Tii says:

  Ihan loistavaa, että sain liput Turun kirkkokonserttiisi. Tätä on odotettu ja vielä saan ihanan ystävän mukaani kuuntelemaan.

 5. Juha Tapio says:

  En voi valitettavasti asialle mitään, halusin julkistaa konsertit, ja odotin vielä viimeisenä tietoa Mäntsälästä lipunmyynnin suhteen, kunnes kuulin paikalliselta järjestäjältä että kaikki liput on myyty. Valitettavasti niiden kannalta jotka jäivät, onnellisesti niiden kannalta jotka lipun saivat. Ihmettelen silti hieman porua aiheesta, tämä on kuitenkin yksi noin sadasta keikasta tänä vuonna, eikä kuitenkaan ensimmäinen nopeasti loppuunmyyty. Aina ei lippuja/paikkoja salissa riitä kaikille halukkaille, enkä sille voi mitään vaikka toivonkin että mahdollisimman moni pääsisi mukaan.

 6. Fani vuodesta 1999 says:

  Harmi, kun ei tänä vuonna kirkkokonsertteja pohjoisemmassa. Kuuletko pienen pyyntöni tään: mies ja kitara-tyylisiä konsertteja enemmän ohjelmistoon lähitulevaisuudessa! Hienoja keikkoja teet isolle yleisölle isoissa tapahtumissakin, mutta kyllä tunnelmalliset, akustiset keikat saa sydämeni muljahteleman ja vedet kirvoamaan silmiin. Kiitos Juha hienosta musiikistasi. :)

 7. Mari Kerttula says:

  Kiitos syyttävästä vastauksesta <3 . Tarkoitin vain, että ei olisi pitänyt mainita yleisesti Mäntsälää, jos teidän organisaatio ei edes tiennyt kuka ja milloin liput myydään. Te siellä kuitenkin esiinnytte. Tiesittekö edes miten pieni paikka se on ja ollut suosittu jo vuosia, ilman nimekästä esiintyjää. Ihmettelen vastauksen sävyä……Ehkä kuitenkin on niin, että Juha Tapion musiikista pitävät myös ostavat levyt ja käyvät keikoilla ja jos rumasti sanotaan samalla rahoittavat koko touhua. Sitä onko se artistille tärkeää, en tiedä.

 8. Mari Latvala says:

  Kiitos ja lämpimiä haleja kun jaksat vastata kaikille! ~ Tampereen nurse

 9. Anne says:

  Se, mikä tässä kaikessa nyt mättää ja pahasti, on tiedonkulku tai sen puute eri suuntiin, ja siinä on puolin ja toisin kehitettävää. Nämä tilanteet eivät ole sinun vikasi, Juha.

 10. ulla says:

  Moi,
  minusta tässä on epäreilua se , että lippuja ei ole mistään voinnut edes yrittää ostaa vaan ne on myyty jotenkin jossain jollekin, ei yleisesti.
  Mutta paikkahan on pieni missä konsertti on, on varmaan järjestäjälle ollut helponpi myydä liput ”pimeesti”… ja siihenhän sinä et ole syyllinen mutta pisteet laski tähän asti upeana pitämääni saaren Joulumaata kohtaan.
  Sieltä monena vuonna juurikin joulukonsertista olen nauttinut ja joulun tunnelmaa hakenut nyt sitten jäi väliin vaikkakin toissapäivänä hehkutin että nyt paras joulukonsertti tulossa.
  Epäreilulta tuntuu…

 11. Juha Tapio says:

  Voihan olla että Joulumaassakaan ei oltu varauduttu siihen että kaikki liput menevät saman tien, en usko että kukaan on tietoisesti halunnut olla epäreilu. Selvittelen tänään mahdollisuutta lisäkonserttiin, tutkitaan tilanne ja otetaan rauhallisesti.

 12. Juha Tapio says:

  Tänä vuonna ei ollut mahdollista järjestää niitä pohjoisemmaksi, itse asiassa ei ollut tarkoitus tehdä lainkaan, mutta en malttanut olla muutamaa tekemättä. Mies ja kitara-keikoissa on oma erityislaatuisuutensa, ja jotta se säilyy, teen niitä vain silloin tällöin. Lähivuosina on varmasti tulossa mies ja kitara-kiertue, jos kaikki menee niin kuin ajattelen.

 13. Ansku says:

  Syyttävää sävyä ei ole, ellei sitä itse sinne lisää. Pahemmalta omaan korvaani kuulostaa se, mitä sanot Mäntsälästä. Se on totta mitä Juha sanoi. Miksi olla hiljaa, kun konsertti sielä kuitenkin järjestetään?
  Ja mistä tulot muusikoille tulisi kuin niiltä, jotka levyjä ostavat ja keikoilla käyvät? Itse ihmettelen mikä tässä on edes ongelmana :D Keikkoja tulee ja menee, osa myydään loppuun heti ja osa ei, itse en ole päässyt vielä kertaakaan Juha Tapion keikoille, vaikka olisi hienoa, mutta en koe missään kohtaa vääryyttä tapahtuneen tässäkään asiassa.

Vastaa