5 thoughts on “Loppusuoralla…

 1. Eija says:

  Jes, levyllä mukana Pidä sydämestäs:) Kolme (tai neljä) olenkin jo uusista lauluista kuullut – loppujenkin nimet vaikuttaa lupaavilta Kyllä. Eniten odotan kuulevani ”Lapislatsulin” – meidän poppoo harrastaa kiviä(kin). Seuraava kivihankinta on jo päätetty ;) eka tahtoo kuulla biisin..

  Koko kesän ajattelin, että ainaskin Syviksen keikalle mennään. Vaan kuinkas sitten kävikään.. Tyttären häät asettui juuuuri sille viikonlopulle (su).

  Hienosti (vieraiden mielestä täydellisesti) meni juhla! Kelikin suosi =) ”Häämarssina” soi niiiin ihana:) Muita enemmän. Morsian tunnisti omansa puiden varjoista (ei tuhansien, vaan n. 60 joukosta). Ja kun aloit laulaa Johannan (Kurkela) mukana, astelivat he yhteen sovitetuin askelin laiturille vihittäväksi. Sininen taivas kattona..morsian kauniina, paljain jaloin, tähtipölyä silmissään ja sulhanen (kovasti mieleinen sellainen) komean söpönä, selvästi rakastuneena.. I – ha – naa!! (Ja haikeeta..)

  Seuraavana aamuna hymyilytti. Deiltä tuli Suurenmoinen elämä – ”Isosisko kakskyt vee meni eilen naimisiin”.. (Tuore rouva melkein 20 v.)

  Tallukan keikkakin sitten jäi nuorenparin muuttotouhuissa.. Mutta! :) Loppuvuonna tulossa Kunnon Juhisviikonloppu!! :) Ja uusi levy ihan kohta..ja ja..viihdytät meitä töllössä:) Niitä ootellessa! Tykkään susta(kin) niin että halkeen =)

 2. Juha Tapio says:

  Noin hienoja ja tärkeitä asioita kun on niin keikat saakin jäädä väliin. Näkemisiin!

 3. Eija says:

  :) Ihan luvallisia poissaoloja siis. Joo, tyttären häät on niitä kerran elämässä juttuja.. Vaan onhan meillä vielä kaksi poikaa kasvamassa..

  Ny on sit aikaa keskittyä keikkailuunkin. Hyllyllä oottamassa vino pino lippuja – päällimmäisenä J. Kurkelaa sekä J. ja M. Iivanaista, pohjalla jotain J. Tapioooo – hyvä kuulemma kans.. ;)

  Vähän outo tunne katsella noita sun lippuja. On niin tottunut et syksyn kiertueella aina joku kiva nimi.. Jos sellainen vielä löytyy, saat ainaskin yhteen lippuun raapustaa sen omin pikku taiteilijakätösin.. =)

 4. Anne says:

  Juha,odotan uutta levyäsi innolla. Olen kuullut vasta ”Tykkään susta niin että halkeen” ja se on todella niin hyvä,että sitä kuunnellessa halkeaa ilosta ja rakkaudesta. Laitoin ihanalle ystävälleni nuo sanat ja hää vastas,että elä nyt halkee,kun mie tarviin sinua:) Mutta se on huippuihgu! Kuopiossa Juha nähdään 2.11. ja sitten iloitsen taas livenä kaikista ihanista lauluistasi. Ja laulan tietty mukana. Ihanaa,kaunista syksyä toivotellen.Anne

Vastaa