Loppuviikon muistio!

TSNEH vaan itse kullekin! Tänään torstaina 6.11. MTV3 Enbuske&Linnanahde Crew klo 21: Juha ja Anna Puu lauteilla. Huomenna pe klo 12 Radio Novassa Juha paikalla, siellä julkistetaan mielenkiintoinen kilpailu jossa voi voittaa asiaan liittyvän elämyksen, kannattaa olla kuulolla! Pe iltana Nenäpäivä YLEllä klo 19-23, Juha mukana laulujen ja inserttien muodossa pitkin iltaa. Launtaina sitten ilo ja hiki pintaan livenä Vaasassa! Ai että.

7 thoughts on “Loppuviikon muistio!

 1. Mari Latvala says:

  Aikalailla oli tiedossa!!! <3 ;-) ~ Tampereen nurse

 2. Mari Latvala says:

  Ihanaaaaaaaaaaaaaaaaa,pian pääsee sinun Vaasan keikalle :D ~ Tampereen nurse

 3. Tuusulan sitkeä ? says:

  Enbuske&Linnanande crewn haastattelu teki vaikutuksen!
  Jalat maassa oleva tyyppi olet.

  Nähdään!

 4. Tiina says:

  Jippi ai jei! Ilokseni sain kuulla että tulette ens kesänä osuuskauppa rockiin Joensuuhun. Hip hurraa. Vaikka aikaa on, on se silti ihanan iloinen asia.

 5. Auli Pyykkö says:

  Voi Juha !!
  Oon aina tienny sun olevan niin paras laulaja / lauluntekijä sekä todella aito, sydämellinen, lämmin ja huumorintajuinen ihminen.
  Tuo haastattelu Enbuske & Linnanahde Crewssa jälleen kerran vahvisti ja todeksi osoitti sen. Kiitos että musiikkisi lisäksi tuot kaikilla sanoillasi niin paljon iloa ja valoa tähän elämään <3

  – Ja Jäähalliin enää kaksi viikkoa ja yksi päivä. Et arvaakaan kuinka paljon sitä odotan ;)

 6. Ritva says:

  Kilpailuun osallistuttu .Sulla on siis mahdollisuus päästä osaksi meidän työpaikan virkistäytymispäivää :D Hyvää viikonloppua sulle!

 7. Eija says:

  Vaasaan ei tullu lähdettyä mut muuten kuulolla. Näiden lisäksi pe:na tuttu ääni Jukeboxissa, Radio Deissä tunnin ajan. Kyllä pukkaa Juhista:) ..vaan ei haittaa..;)

  Laulukirjakin jo saatiin! Hetki mietittiin et avataanko vasta isänpäivänä..ja..Kiireellä tutkimaan:) Upea tosiaan!!! Päästiin mekin sit isännän kanssa siihen mukaan, heh! Melkoinen paketti Rakkaaksi tulleita lauluja. Kiitämme!!

  Onnellista Isänpäivää myös Sinne!

Vastaa