Mahdollisuuksien, osumatarkkuuden ja kehtaamisen taidetta.

Terveisiä työhuoneelta! Laulut hioutuvat esitys- ja levytyskuntoon, joitakin niistä täytyy vielä vähän patistella ja rohkaista, toiset ovat jo itsetuntonsa löytäneet. Joidenkin tähtäintä täytyy vielä hiukan säätää, joidenkin kanssa tekijä joutuu vähän kehtaamaan, kun painaviakin asioita yritetään käsitellä. Tämä on hieno hetki prosessissa: päästää idut ja orastavat odotukset valloilleen ja nähdä mitä niistä tulee. Keikat alkavat pian, levyn on tarkoitus ilmestyä lokakuussa. Ja nyt takas kitaran varteen.

7 thoughts on “Mahdollisuuksien, osumatarkkuuden ja kehtaamisen taidetta.

 1. Pirjo says:

  Hei!
  Tsemppiä ja paljon sitä kehtaamista! Se sanoituksissasi on aina ollut niin hyvä, että uskallat käsitellä myös surullisia ja vaikeita asioita! Laulujesi suosio kertoo kyllä siitä, miten moni meistä kuulijoista pystyy samaistumaan sanoituksiisi ja saa niistä lohtua! Hyvää keikkakesää ja syksyn levyäsi odotellen!
  Pirjo

 2. Marjo Haikonen says:

  Ihanasti ja niin osuvasti ilmaiset tuon prosessisi ja kappaleiden matkan ensisävelestä esitykseen, ikään kuin ne olisi ensin hauraita, arvokkaita pikkuvauvoja joista kasvaa jotain suurta, oijoi :) kyllä niin odotan, ja tämä odotus on niin kivaa ja jännittävää! Ja syksystä kun tykkään muutenkin niin sun uusi levysi kyllä kruunaa sen ?
  Ymmärrän muuten täysin jos et aina meille faneille ehdi vastata tai kommentoida meidän ”löpinöitä” mutta sitten kun huomaan että olet jotain vastannutkin niin siitä jää aina tosi hyvä mieli pitkäksi aikaa!

 3. TiV says:

  Hei!
  Heinäkuussa 10 vuotta sitten olin Naistenklinikalla leikkaussalissa lääketokkuraisena odottelemassa sektioleikkausta tai pikemminkin sen lopputulosta. Tietoisuus oli, että jotain tapahtuu, mutta en nähnyt että mitä.
  Kuulin nimeni mainittavan, mutta huomasin, että se tulikin leikkaussalin radiosta.
  Sitten lääkäri huudahti: ”Nyt poika syntyy!”. Samaan aikaan radiosta kuuluu ” mitä silmät ei nää, sen sydän ymmärtää….”
  Piti myöhemmin jäljittää, että mikä ihmeen biisi siellä salissa niin sopivasti soi!
  Ja on soinut monesti myöhemminkin. Kiitos siitä ja oikein aurinkoista kesää!!!

 4. Juha Tapio says:

  Huh ja vau! Onnellista kesää Sinulle!

 5. Tiina says:

  Musiikkisi on voimaannuttavaa ja ainutlaatuista. Kiitos Juha! Olipa elämänvaihe mikä tahansa aina laulusi sanat sopivat tilanteeseen. Sinulla on annettu tärkeä tehtävä, joten jatka vain samaan malliin. Iloa ja valon säihkettä kesääsi! Jihuu, ihanaa uusi levy tulossa.Mahtavaa!!!!

 6. Elina says:

  Hienoja kommentteja naisilta ja niin oikeassa ovat:)

  Ja ilo on asua Seinäjoella ja katsella kesän keikkakalenteria;D Ihanaa päästä keikkoillesi ja antaa biisien viedä mukanaan. Sinua ja bändiä ei todellakaan ole unohdettu, vaikka taukoa on ollutkin. Päinvastoin täpinöissä odotellaan…

  Vain elämää-ohjelmaan osallistuminen oli positiivinen yllätys. Tsemppiä koitoksiin!

 7. maki says:

  olet ihme suuri siinä on laulajan tuuri.ei äänesi ihanammin soida vois. eka kerran kun vuosia sitten kuulin biisisi mietin mitä ketä laulaa ja sydämmeni pauhaa. en vieläkään k ylläkseni saa äänesi on huumaavaa.köyliössä tavataan. biisitoiveena heitän vain sua on mun ja mieheni vihkimisen taustalla soitettu iki ihana biisi.

Vastaa