Mediapläjäystä!

Kokoelmalevyä juhlistetaan seuraavasti: huomenna to 23.10. Iskelmässä Juha-päivä. Haastattelua, livebiisejä, puheluja kuulijoiden kanssa ja ties mitä muuta klo 8-16! Julkkaripäivänä eli pe 24.10. klo 8 MTV3 Huomenta Suomi, klo 13.20 Radio Aalto, klo 14-15 Radio Suomipop (täälläkin liveveto), ja kruunuksi vielä legendaarinen Puhelinlangat laulaa- toivekonsertti Radio Suomessa klo 18. Biisitoiveita puhelinlangoille numeroon 0600-17600 tai yle.fi/puhelinlangatlaulaa. Nähdään ja kuullaan!

25 thoughts on “Mediapläjäystä!

 1. Tiina says:

  Vau! Olisipa ihana saada puhelu siulta :) Saaks sinne soittaa vai mitenkä? Tänään just kuulin töistä tullessani, että suomipoppi jakaa vielä lippuja jäähallikeikalle, joten ryhdyin tuumasta toimeen ja ilmoittauduin arvontaan. Saako esittää kauniin toiveen, soittaisit Pidä sydämestäs huolta.

 2. Katriina says:

  Sillälailla! Mahtavaa :-)
  Tuossahan sitä ajankulua sairauslomalaiselle :-)

  ONNEA kokoelmalevyn johdosta suurenmoiselle miehelle, suurenmoisten laulujen tekijälle ja tulkitsijalle :-)

 3. Mari Latvala says:

  Mukavaa & aurinkoista Juha Tapio päivää to ja pe !! :D :D harmi ettei voi olla fyysisesti mukana :) ~ Tampereen nurse

 4. Tuusulan Sitkeä says:

  ”Planeetat, enkelit ja kuu” On 2. ihanin biisisi (heti sitkeän sydämen jälkeen ;). Niin koskettava ja samalla hyvin ajankohtainen. Maltan tuskin odottaa, että levy on kädessäni.

 5. Minna Partanen says:

  Oli kyllä paras aamuherätys aikoihin! Kiitos Juha ja aamutiimi. Ihan huikee se kuunnelma, nauroin vedet silmissä, eläydyin niin tarinaan :) On kyllä niin paremmat päivät tänään, todella.
  Enköhän tässä jossain vaiheessa päivää vielä kuulolla ole ja huomenaamulla telkkarin ääressä. (Ja sit kauppaan kokoelman ostoon :) )
  Mahtavaa, upeaa ja niin ihanaa!

 6. Miia says:

  Uusin levy tuli JO TÄNÄÄN postissa:) KIITOS JUHA!!! Terkkuja Joensuusta:)

 7. Mari Latvala says:

  Iso harmitus, ei arpa onnea never ever! Toinen jalka oli jo matkalla live ~ tapaamiseen,ja otti varaslähdön duunista 1/2 aikaisemmin =( =( ~ Tampereen nurse

 8. Juha Tapio says:

  No hizi, kyllä se arpa vielä joskus osuu kun jaksaa yrittää :)

 9. Tanja k says:

  onko niitä haastattelujakuultavana jossain jälkikäteen, siis tän päiväsiä..ja huomisiakin? köyhällä yliopistonsairaalalla ei oo varaa radioon ja mähän kykin päivät töissä

 10. Juha Tapio says:

  Veikkaisin että paras mahdollisuus löytää taltiointeja on kyseisten medioitten nettisivut!

 11. Katriina says:

  Kiitos tästä päivästä!
  Aamulla harmitti sairauslomalla oleminen tosi paljon. No, tänään se kuitenkin mahdollisti Iskelmän kuuntelemisen koko ”toimittajavierailun” ajan. Aivan huikea päivä! Oli kiva kuulla, että nuottikirja ilmestyy vielä tämän vuoden puolella. Kruununa kaikelle postilaatikosta löytyi päivän etuajassa saapunut uunituore levy. Se onkin soinut taukoamatta studiovierailun päättymisestä alkaen :-) Koko perhe nauttii!

 12. Elina says:

  Torstain tunnelmia: auton ratissa ehdin kuulla päivän mittaan haastattelun pätkän sieltä ja toisen täältä, säätiedotuksia ja iloisia puheluita :-) Oli aivan pakko venyttää autosta lähtemistä muutama minsa, kun Copacabana ja Ipanema alkoi tulvehtia niin lämpimästi pakkasen puremaan aamupäivään.. Ja kotona postilaatikossa odotti oma cd! Vetäydyin perheen ruuhkaisesta torstai-illasta kuulokkeet korvilla kauas, suljin silmäni ja tunsin, kuinka Raikas tuuli vei minut uudestaan Joensuun elokuiseen iltaan. Kiitos tästä Juha-päivästä! Täs on onni.

 13. Jenny says:

  Ihan hiki meinaa tulla, kun seuraa menemistäsi ja tekemistäsi mediassa! Pieni tauko tekee varmasti hyvää, meille faneillekkin. :) Jäähallia ajatellen olisi erityinen biisitoive, jota en muista kuulleeni livenä, ja se on arvaamatta tuuli kääntyy vastaan.

 14. Mari Latvala says:

  Dodiin,olishan kuvaan sopinut toinenkin Ylistaron flicka, vaikka tosi fani on aina tosi fani :D ~ Tampereen nurse

 15. Pia says:

  Olivatpa älyttömän hienoja nuo tämän päivän livevedot, kiitos! Voi kun joskus pääsisin mies ja kitara- keikalle.. Ja huomenna jatkuu telkkarin ja radion kyttäys :). Ja Copacabanan kertsi tarttui heti ensi kuulemalla kuin tauti, siis hyvällä tavalla :)

 16. Minna Partanen says:

  Se välittyi kyllä radion tällekin puolen <3
  Iloa, lämpöä ja hyvää fiilistä huomiselle!
  Ja hei, eihän tässä malta käydä nukkumaan kun päässä soi Copacabana ja Ipanema :)

 17. Eija says:

  Kylläpäs kävi Tuuri, kun työpäiväni alkoi vasta puolenpäivän aikoihin. Tämä kuunteli tietty:) Iskelmää ja olihan hauskaa!! Juu, se rakkauskuunnelma oli mahti – nauratti kyllä niin! =) Mainio myös uusi biisi C ja I – piristysruiske tähän aikaan vuodesta..ja matkakuume lämpöiseen iski:)

  Työpäivä meni harvinaisen mukavissa fiiliksissä (yleensä vaan:) mukavaa..) ja riemu oli Suuri, kun uusi levy olikin tullut jo tänään! Miehekkäät:) on kannet ja kiva idea keksitty – aina yhtä jännää tutkia niitä ekaa kertaa. Onpas huikee ajatus et on ollut mukana kahden biisin äänityksessä:)) Kohta rupeen kuuntelemaan ja naaattimaan:) K i i t o s ja O n n i t t e l u t ! ! <3

 18. Eija says:

  Höh – en mä tota lopputekstiä tollei litannu..mut.. Ajatus sentään säilyi;)

 19. Pia says:

  Olipa kiva jutella Puhelinlangoilla sun kanssa ?. Paljon jäi vaan vielä mitä olis pitänyt ehtiä sanoa, tuut joskus meille kahveelle, kun Loimaalla päin liikut, niin jatketaan ?. Terveisin Pia

 20. Katriina says:

  Kiireinen päivä tänään, vai mitä?
  Tämä päivä oli melkoinen mediapläjäyksen jatko eiliselle Iskelmä-päivälle. Helppoahan se täällä kotona on kanavia vaihdella. Toista se on siirtyä vauhdilla paikasta A paikan B kautta paikkaan C :-)
  En muista, koska olisin surffaillut radiokanavalta toiselle kellontarkasti, kuten tänään tein. Puhelinlankojen laulamista olin kuunnellut viimeksi joskus nuorena lapsuudenkodissani, eli siitä on jo… kauan :-) Koskaan aikaisemmin en tosin ole soittanut ja pyrkinyt mukaan ohjelmaan, kuten tänään tein. Ekan vaiheen läpi pääsin, mutta en sitten kuitenkaan päässyt toivettani esittämään. No, siellä oli taatusti muutama muukin soittaja…

  Oli tosi mukava kuunnella haastatteluja ja jutusteluasi. Teit tästä päivästä erilaisen; kiitos siitä :-)

 21. Ritva says:

  Olit kuulemma radiossa vihjaillut, että ehkä jäähallikeikalla kuvattais uusi dvd?Ois muuten ihan huippu juttu,..Jäis jotain muutakin muistoa kun keikkalippu.

 22. Tanja k says:

  naamakirjaan olikin päivitetty eilen vai toissapäivänä linkkejä viimesimmistä =)
  kiitos niistä!

Vastaa